evo da malo oživimo i ovu temu. Iako je HoS još dosta daleko, Blizz se počeo pokazivati sa nekim teaserima. Naravno CGI kao i uvijek :D
pozz
"SinkeSS" said:Pozdrav,
da li se netko prijavio mozda za betu za Starcraft 2? ja sam je dobio za PC ali me zanima da li je neko dobio za mac.
tnx i pozdrav
"mr.ezrider" said:propade mi vikend !
edit: ipak ne, ako si EU nece ti dati mogucnost downloada ..
"Ptah" said:Gdje mogu skinuti SC2?
Ili kako mogu dobiti beta key?
"Rusty" said:LIVE! woot!!
(novi Battle.net site je siiiiiick)
/salute
"Rusty" said:Moram priznat da sam malo razočaran sa cijenom online koja je ista kao i retail prodaja ali dobro.
"tmilovan" said:Zato jer pola branše želi preći na "all digital distributution", a ne žele se odreći lukrativnih prihoda po komadu koje ostvaruju putem prodaje fizičkih komada. No ako je sve u redu s online kanalom, prodaja putem njega bi trebala biti kud i kamo veća nego prodaja fizičkih kopija, a nema ni troškova distributera.
Ne znam... ja očekujem da "samo digitalno" mora biti jeftinije, iako sam svjestan da su troškovi štampanja dvd-a i knjižice skoro ništa na tako veliku količinu. No definiranje cijene digitalne robe je samo po sebi vrlo proizvoljna kategorija, pa u budućnosti možemo još svašta očekivati. Uglavnom da košta manje od 30EUR već bi ju kupio, a ovako čekam prve prave recenzije. Njihov bad
.
"tmilovan" said:Erm... kupio sam... i za sada, kroz prvih par levela vrijedi svakog novčića
pozz
jeli netko možda probao SC2 sa novim grafičkim updateom od prije dva dana? Znam da mi je frend rekao da na i7 27" u nativnoj sada radi sve na high i klizi pod opterećenjem bez problema, ali sam mislio ima tko kakav bench napravljen, ili možda video.
tnx
Da da Rusty! Dolazi HotS
a i službeno je Blizzard jučer (ja mislim) objavio i preview page:
http://eu.battle.net/sc2/en/game/heart-of-the-swarm-preview/
pozz
Da li igra tko sezonu? Ja nikako da se maknem iz Bronze... malo sam noob, ali ucim lagano taktike. Igram Terran.
Rusty said: jeli netko možda probao SC2 sa novim grafičkim updateom od prije dva dana?
grafički update? to je od strane OS-a ili same igre? pitam za kuma, u drugom SC2 postu sam postavio pitanje. Zblesira mu se igra kada izlazi iz nje i onda mora ručno gasiti stroj. Radi se o i7 iMacu, kupljen prije mjesec dana.
kao što sam napisao u drugom topicu. meni sve radi uredno. Taj grafički update je bio u 8. mj 2010. malo nakon što je SC izašao. nije bio optimiziran za maca naravno do kraja pa je bilo malo boli prilikom igranja. na to prvensteveno mislim na framerate.
što se trenutno aktualnih updatea tiče, od strane blizza bilo je nešto ali sve na temu balansa i MPa, ništa na performace.
Kažem opet nemam nikakvih problema. ja imam i7 ali model kupljen u 2. mjsecu ove godine, dakle ne sa trenutnom grafičkom karticom koja se isporučuje u Thunderbolt modelima. Vjerojatno ima problma i treba ili apple ili blizz optimizirati igru ili OS da se to sve posloži kako treba.
To je barem moje mišljenje, jer to je jedina razlika koju ja vidim.
Hvala još jednom :)