Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6485)

• Graba
  • thefunkmaster
  • deimos
  • dragonflyqueen
  • CroDruid
  • zabac
  • sina
  • icce
  • nixaster
  • Zuja
  • Milkyinki
  • monty_pirate
  • zastoto
  • Pejo
  • MCblackie
  • emmichaelis
  • apple99
  • tetanus
  • cyb
  • berta

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Novi komp - može li OS X...?
  • AMD Phenom II X3 710
    Gigabyte M720-US3
    ATI Radeon HD 4600

Već sam u jednoj temi spomenula ali to je već tamo off pa evo otvaram ovdje gdje je područje za to.
    Može li OSX na ovu konfu?

Hvala
    Post edited by Unknown User at 2010-03-18 18:04:57
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 20 Komentara sorted by
  • Nemam iskustva s tim, ali AMD radi probleme s Hackintoshima, jer su Macovi na Intelu ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     MacBook 13" (white, Mid-2009) 2,13GHz, 2GB, 320GB
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • Uz taj komp imam i laptop

Jel može na taj lap??? Nešto sam probavala ali je bilo užasno sporo
  • Islo bi, mozda ne bi sve radilo, ali bi islo :) Samo, ako imas samo GB RAM-a, bilo bi dobro staviti vise.
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • Nadogradila sam na 3 GB... Mislim da je to oke.

Može kakve upute?? Pliz
  • Ne znam bas puno, ali znam da iAtkos ide na sve*, probaj ga nabavit i sprzit na DVD i bootat s njega ;)

*-Rijec "sve" je relativna, a u ovom slucaju NE podrazumijeva kamenje, aute, cipele i drvece
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • Ajde budem probala! Zadnji put kad sam se igrala s tim prije koji godinu sam hard sje... Doslovce sam novi morala kupiti :roll:
  • Bojim se da ću opet imati probleme s wirelessom:
    Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG

Guglala sam i našla ovo
    Nisu mi jasne upute pa ako može netko pojasniti na hrvatskom. Hvala.
  • OS X radi? Ako da, koja verzija (10.5.x ili 10.4.x ili 10.6.x)?
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • Brijem da je riječ o 10.5.7 ali evo instalira se... Al došlo je do negdje 70% i sad se onaj plavi loader ili kak se to zove zaustavio i tak stoji već neko vrijeme :cry: :cry: :cry: Nadam se da će se uskoro pokrenuti

UPDATE: Malo sam miš pomaknula i instalira se... Još malo, na negdje 80% je :D
  • Ok, instaliran je ALI
    Pokrene se Darwin Bootloader v2
    I kad kliknem strelicu dolje pojavi se neki izbornik i kaj god da kliknem restarta se!
    HEEELP :cry: :cry:

UPDATE: instalirala sam ponovo ali ovaj puta sa verzijom 1 i sad pak opće neće... Samo neka error i restarta se... Ubit ću se
  • Ovisno o komponentama koje imaš proguglaj malo koji bi ti kextovi odgovarali, pa te odaberi tijekom instalacije. Ako si na AMD-u odaberi i custom kernel. Kad biraš kextove pazi da ne odabereš dva koji ne mogu skupa raditi, u iAtkosu su većim dijelom označeni takvi...
    Malo pronjuškaj po http://www.insanelymac.com/forum/ tamo imaš odgovoreno hrpu pitanja...
    Nadam se da pomaže, ne odustaj :)

bok!
  • Joj opet ću si zdrmati hard kao i prošli put s tim instaliranjima i restartovima... I give up, po drugi put :cry:
  • "Cozmika" said:
    Joj opet ću si zdrmati hard kao i prošli put s tim instaliranjima i restartovima... I give up, po drugi put :cry:

Ispravan HDD baš i nije nekako moguće syebati instalacijom OS-a na njega :) Mislim, do te mjere da on postane neupotrebljiv nakon toga... Izgubljeni podaci su druga stvar, ako o tome govoriš...

I know, I tried, many times :)

bok!
  • "quadmachine" said:
    [quote="Cozmika"]Joj opet ću si zdrmati hard kao i prošli put s tim instaliranjima i restartovima... I give up, po drugi put :cry:

Ispravan HDD baš i nije nekako moguće syebati instalacijom OS-a na njega :) Mislim, do te mjere da on postane neupotrebljiv nakon toga... Izgubljeni podaci su druga stvar, ako o tome govoriš...

I know, I tried, many times :)

bok![/quote]

Ma ne to nego toliko puta se restarta da rikne... Da mi je barem na sat vremena imati OS X, eh eh.
  • Hmm, čini mi se da bi se taj tvoj laptop dao hackati, barem većim dijelom.
    Ako hoćeš javi mi se na PM da se dogovorimo preko vikenda nekad da dodjes do mene s laptopom pa pokušamo staviti OSX gore... izgubimo par sati pa možda nešto ispadne od toga...

Vidim da patiš za OSX-om pa eto da se ponudim :)

bok!
  • Po avataru bi se dalo zakljucit da ce se ona tebi ponudit :P Inace, quad je u pravu, HDD se tesko moze fizicki sj***t.
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • Radi jedne interne fore je taj avatar ( mladost ludost ). Hvala na ponudi ali imam strahove od kontakata preko neta... Ma budem valjda već našla love za neki Mac...
  • "Cozmika" said:
    Radi jedne interne fore je taj avatar ( mladost ludost ). Hvala na ponudi ali imam strahove od kontakata preko neta... Ma budem valjda već našla love za neki Mac...

Strah temeljen na nekim lošim iskustvima? :)

http://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY

Ako te vidim/skužim na faksu predstaviti ću se, pa se možda onda odlučiš na hakiranje :)

bok!
  • "quadmachine" said:
    [quote="Cozmika"]Radi jedne interne fore je taj avatar ( mladost ludost ). Hvala na ponudi ali imam strahove od kontakata preko neta... Ma budem valjda već našla love za neki Mac...

Strah temeljen na nekim lošim iskustvima? :)

http://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY

Ako te vidim/skužim na faksu predstaviti ću se, pa se možda onda odlučiš na hakiranje :)

bok![/quote]

Sad sam se preselila na drugi fax, teško da ćemo se sresti :lol: A za strah... Pa recimo da da.
  • HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sad sam skoro pa punokrvni član foruma! Na lapcu imam Leoparda i još samo net treba proraditi i to bi to bilo (zasad)!
    Imam 945PM Express chipset pa ako tko zna kakav kext za to... Javite!