Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• th3ana
  • mitch
  • ikdes1gn
  • tomislav10
  • fishbone_hr
  • nixa
  • JiXaW
  • EdSe
  • iVar
  • krkljan
  • sina
  • montypirate
  • frosty89
  • dragonflyqueen
  • Pandurantt
  • SuperUnknown
  • Andy_Boy
  • iVlad
  • kinsif
  • emanuel

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Macbook problem
  • Znači komp normalno upalim i sve, nakon nekog vremena se zamrzne.... i onda odjednom podivlja onaj zvuk (kao kad se podiže os) i tako po par puta se ponavlja taj zvuk ( pretpostavljam hard) da bi onda opet počeo normalno funkcionirat... Dali zna netko što bi to moglo biti? Ja ciljam da mi hard disk odlazi
    Post edited by Unknown User at 2010-04-30 02:48:13
  • 9 Komentara sorted by
  • Nitko ništa? :(
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • I nova stvar koja se dešava, cd stavim u disk drive i to ga neće iz prve uzet unutra... nakon šta mi ga uzme naravno toliko voli te moje cd-e da ih neće ni pustit van. Krivo sam rekao u prvom postu; znači čuje se disk drive, ne hard disk! Šta je znači dick drive u banani ili "Is It Because He’s Black?" ?? Pomagajte .... :evil:
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Napravio sam hardware test, nije nista nasao, resetirao PRAM i NVRAM i sve po starom, kedva ulazi cd i mogu ga izvadit jedino nakon reseta. Tako da ne znam... Trazim po netu i nista nisam pametnog nasao
  • Evo, išao sam ga sam otvorit i skužio da mi je jedna od plastika(koje su kao neki nasači iznad disk drive-a) stajala točno na sredini disk drive-a... Mijenjali su mi prije 2 mj. top case u ap-comu... usluge su bile vrhunske i brze, ali eto vjerujem da je tada taj dio kod montaže ostao (jer je ovo prvi put da ga sam otvaram). E sada on radi normalno ... ali dali mu može šta biti?
    Post edited by Dexter at 2010-03-26 20:15:13
  • bez slika teško ti možemo pomoći
  • Ma znam.. evo nakon jednog dana opet se zamrzne, mah dok traje - traje! Kad totalno ode pa-pa ću ga poslat na servis!
  • Evo mali update... znači promijenio Hd, zamijenio ram, resetirao pram,smc itd.. i opet se pojavljuje ovako nešto http://www.youtube.com/watch?v=4at0val7TKo... s tim da mi se to događa dok ja radim na kompu i zna blokirat(taj zvuk miš i sve ) i onda se taj zvuk zavrti do kraja i komp nastavi radit kako treba, još sam skužio da mi zna pojest cd- kad ga pržim i zna malo zezat još uvijek oko puštanja cd-a van. Da napomenem, znači mijenjan mi je top case i zamijenjen je nažalost za stariji caps (znači sa num lock tipkom), a ne sa onim koji je bio na početku( sa postavkama za itunes-a).. Da li je moguće da taj top case nije isti kao i onaj što sam bio prije(tako da ga pretišće negdje) ili šta ja znam? Jer vjerovatno ja imam jedini na svijetu stariju tipkaonicu nego što sam imao serijsku :x
  • Sve ponovo zavidao, očistio i radi već tjedan- dva ko nov :D