Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• OpiumTea
  • ilovric
  • patrikp
  • obscured by clouds
  • Darian
  • croalex
  • neo091
  • bope
  • MirsoKa
  • Tomek585
  • djgagy
  • elvis_zd
  • ikikuinthenutz
  • dardam
  • mario_kevic
  • krkljan
  • MacStarter
  • cvitko
  • torik
  • bionda

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Toshiba i Mac
  • Ovako imam Toshibu A300D-205, AMD, i Ati Radeon 3650, e sada, mislim da sam sve probao sto se dalo, iPc, iDeneb, iAtkos, ali svaki put isti problem, kada pocinjem instalirati odem na customize, i tamo odaberem sto treba, ali pri kraju instalacije jednostavno mi se laptopo ugasi, samo jednom sam uspio zavrsiti instalaciju i onda mi dodje neki problem sa firewireom, i probao sam sa verbose modom ali se nije uspio dignuti.. Moje pitanje, jel se laptop ugasi zbog toga sto ja izaberem krive postavke u customize, ili?
    Post edited by Unknown User at 2010-03-19 22:15:42
  • 4 Komentara sorted by
  • Na kuzim samo zasto "Mac" u naslovu teme? Kakve ovo ima veze sa Macovima?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Pa ok trebalo je hackintosh moj bed.. :oops:
  • Pretpostavljam da si mislio na OSX. Mac je hardver (kompjuter) a OSX je operativni sistem ;)
    Ali nije ni cudno da novi korisnici brkaju pojmove kad i oni koji vode ovaj forum nazivaju "Mac korisnicima" sve one koji imaju bilo kakav komad Apple hardwera. :mrgreen:
  • Da to sam mislio. nije da sam bas neki n00b, vec nisam mislio da ce doci do nespoorazuma posto sam stavio temu u ˝OS X na ne-Appleovim x86 računalima˝.. molio bih da mi neko pomogne.. stvarno ne kuzim gdje mi zapinje instaliranje OSX-a..