Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• kvaju
  • iCroatiaa
  • nixa
  • dannyded
  • AndyBoy
  • hrvoje_
  • MacStarter
  • elviszd
  • aida1956
  • ellaa
  • tetanus
  • Yardie
  • bubi1
  • sara
  • bojan.c
  • Hampy
  • dnbstudio
  • iVar87
  • Ozi50
  • flixoni

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Prije svega da pozdravim sve! Ja sam evo novi u području mac svijeta(trenutno samo sa iphoneom al računam uskoro kupiti i mac ;) ). Kako sam programer (c#) već dugo godina, malo bi se pozabavio iphone programiranjem. Pa sam čitao pod temom "IphoneDev kava" da ima ekipa koja se bavi aktivno programiranjem za mac/iphone te organiziraju nekakve susrete...Zanima me ako ima kakav susret ili nešto u bliskoj budućnosti jer bi se volio priključiti! I ako ima koji dev iz Splita nek se javi,da svratimo na kavicu,upoznamo se,popričamo malo...
    Eto toliko zasad :))
    Pozz
    Post edited by Unknown User at 2010-03-22 08:20:22
  • 5 Komentara sorted by
  • Eto napokon još Splićana da se interesiraju za ovakve teme pa da ni mi ne budemo zakinuti za MacKakao :)

Bit cu iskren - na Objective-C sam uspio tek bacit oko prije oko pola godine-godinu i na tome je otprilike stalo zbog nedostatka vremena.
    No 2 glave su pametnije od jedne pa bi se eventualno dalo raspravljat o kakvim projektima i mogućnostima za ubuduće...

A s obzirom i da si višegodišnji C# developer, a ja sam ga uzeo za diplomski imamo i tu o čemu pričat :mrgreen:
    Taman mi fali netko kome bi postavio par pitanja onako informativno :)

Evo nek se Šime još javi - on je isto odličan za ove "advanced" teme, a i svi ostali zainteresirani naravno pa ćemo nešto iskemijat 8-)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Games dont make people violent, lag does.
  • "denzel" said:
    Pa sam čitao pod temom "IphoneDev kava" da ima ekipa koja se bavi aktivno programiranjem za mac/iphone te organiziraju nekakve susrete...

Na zalost, do sad smo se samo Igor i ja jednom nasli na picu i to je to od MacKakaa :( Al ajd ak se vi Splicani zaletite do Zagreba, okupit cemo se i mi s vama :)

Btw dobro dosao :)
  • Eto po meni bi možda bilo dobro da se i ta kava ne svodi samo na development nego opcenito na neke naprednije teme pa bi iz toga mogli izvuć malo više zainteresiranih...

Npr. Macovce-unixaše šta prekopavaju po terminalu uzduž i poprijeko, sistemaše i slično tj. sve ljude koji se i sami bave IT-em, a zainteresirani su za OS X kao platformu ili na njemu već rade godinama :)

A kad budem u ZG javim se obavezno :D
    Games dont make people violent, lag does.
  • Iz iskustva mogu rec da je najbolje za takve stvari imat manju grupicu ljudi da moze bar pola njih doc do rijeci i da svi ostali mogu cut. Na vecim susretima se ionako ljudi dijele u manje grupice.
  • A za početak bi bilo dobro bilo šta,samo da se skupi ekipa...Al nekakako bi više volija da je profilirano na development!
    Koliko sam skužija, ovdje na forumu aktivno se bavi razvojem ficho i još jedan momak iz Umaga,ili!?
    Herr ficho,može malo info-a kako si počea sa iphone programiranjem i šta si dosad napravija!?Može i na private da nezatrpavamo temu...:)
    Pozz