"ficho" said:Jesi prihvatio NDA za iPad SDK? Ako jesi onda brisi cijelu prvu recenicu da ne bi bilo problema
A sto se razvijanja appova za iPad tice, evo ja vec krenuo s jednim (twitter app) cim je beta 1 predstavljena. Samo mi je uletio neki drugi iPhone projektic pa sam to malo stavio sa strane misleci da nece tako skoro prihvacat iPad appove na review, a sad su me malo uhvatili nespremnog i ne znam ocu stic na vrijeme predat app na review da bude dostupan prvi dan. A bas bi volio da bude, mislim da bi to bio dobar boost prodaje.
I po uredaj definitivno idem u London prvi dan kad se pocne prodavat tamoOcemo organizirat grupni izlet u London?
"ficho" said:Nekoliko tisuca komada ce sigurno bit submittano na review, al nekako mi se cini da ce Apple to malo jace filtrirat u ovoj prvoj rundi. Nadam se da mi se dobro cini...
"ficho" said:Istina. Doduse HIG je poprilicno "svet" dokument za review team i da njega nema onda bi tek smeca bilo. Najjace mi je kad se neki mangup buni na netu kako su mu odbili aplikaciju jer je imo UITabBar na vrhu appa ili tako neku glupost koja je u HIGu jasno definirana.
Iskreno se nadam da ce barem u prvom valu iPad aplikacija pustat samo one koje bi inace stavili za featured.
"RayDX" said:Apple stvarno nije korektan :/
"LordShigi" said:A u K, sad sam gadno poceo skupjati pare za mac mini da mogu developati. Zasad imam 3 soma ali ako ga mislim kupiti kod ovih nasih pedera trebam jos 1500. Ebem im mater, u americi je 3000.