Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• Milkyinki
  • IIvor
  • bubi
  • mackkris
  • MirsoKa
  • aktion
  • alexiaco2
  • struja
  • danijelklcom
  • darija
  • giove
  • dule
  • brankica27
  • Riki
  • merfi
  • Matea
  • exy
  • ikola
  • pech
  • mmike

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Macbookpro i PC preko zyxela wireless na net
  • Evo da se malo predstavim, ime mi je Sanjin i novi sam u ovim Apple vodama. Imam Macbook pro 13" Unibody (Snow Leopard) i PC (WIN xp SP3). Imam problem spajanja Maca wireless na internet dok se sa PC-om spajam bez problema. Da budem jasniji. Kada spajam Mac na net wireless veza mi je u vecini slucajeva jako spora cak se koji puta (rijeđe) i prekine dok sa PC-jem radi bez problema. Imam Zyxelov router P660HW-D3 sa WPA-PSK zastitom od 20 znamenki. Probao sam naci rijesenje po forumima ali mi bas sve jasno jer nisam bas na "ti" sa mrezom i umrezavanjem, prijatelj mi je rijesio net ali se on ne razumije u MAC OSX. Nadam se da cete mi pomoci.
    Post edited by Unknown User at 2010-03-23 13:53:26
  • 1 Komentar sorted by
  • Ja imam poptuno isti router samo mi je MBP stariji model i sve radi bez nekog posebnog podesavanja.
    Mozda da probas ukljuciti/iskljuciti DHCP ili uPnP opcije na routeru. Dakle probaj da li pomaze ako promijenis.
    A na MBP rucno upises IP adrese. 192.168.1.x za komp, 192.168.1.1 za router, a pod DNS mozes uzeti i Googleove 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Kod mene je sve ukljuceno, samo imam manualne postavke na kompu.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00