"ficho" said:cmd+backspace je za brisanje fileova u finderu.
"barusha" said:Mozes si skinut i iStat za widgete ,u tom statu ti pise apsolutno sve,od memorije ,brzine ventilatora,temperature,broj upaljenih procesa itd,itd.Ne sjecam se ali mislim da je to darko kontin napisao tu negdje da ima to i da je super stvar.Ja sam si isto to skinuo .
"Cozmika" said:
* molim preporučite blogove, portale i sl. o macovima i svemu tome, al ne sad 100000 sajtova nego par top, hvala.
"ficho" said:Stvarno ne znam zasto ti adium ne pamti nick, al zvuci ko problem s permissionima. Otvori Disk Utility i napravi Repair Permissions na sistemskoj particiji.
"Cozmika" said:[quote="ficho"]Stvarno ne znam zasto ti adium ne pamti nick, al zvuci ko problem s permissionima. Otvori Disk Utility i napravi Repair Permissions na sistemskoj particiji.
"Cozmika" said:A kad mi se nakupi smeća... Di to ode, nemam harda beskonačno...?
"strija" said:Pa zar nisi dobila instalacijski disk s racunalom?
"switcher" said::mrgreen: Ne bi ništa čovjek rekao.. al da na youtubeu nema "milijardu" klipova di ekipa otvara svoje Macove i svi do jednog prvo pogledaju uputstva i CD koji dolazi sa njime..
"MarkoIL" said:[quote="switcher"]:mrgreen: Ne bi ništa čovjek rekao.. al da na youtubeu nema "milijardu" klipova di ekipa otvara svoje Macove i svi do jednog prvo pogledaju uputstva i CD koji dolazi sa njime..
"Cozmika" said:Zapravo 2 dvd-a, ne znam za kaj je drugi i neda mi se tražiti kaj je, zasad neka ostane nepoznanica.
"strija" said:Kupi ponovo ili skini s torrenta
"ficho" said:A sta bi ti? Ako si htio dobit novi kad stari izgubis, trebo si ga osigurat
Nece ti nitko na temelju tvog "izgubio sam" dat besplatno novi instalacijski medij.