Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• aktion
  • aravnic
  • macaksb
  • MadMax
  • tequilla_HR
  • deimos
  • tkotikrivkristijan
  • Jaksa
  • vanjichh
  • duk
  • dembow
  • nunu
  • Beli
  • maxus
  • darija
  • neo123
  • mopsy
  • danijelklcom
  • Cvetna
  • elviszd

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Skinuo sam si s youtubea neke filmice sa nekim youtube graberom ,ali kad ih je skinuo na kraju naziva mi stoji .flv-to je valjda video format jel tako?
    E sad ja sam to probao prebaciti na windowse ,ali nece pokrenut filmice.Sto bih trebao napraviti ,da li trebam konvertirati s nekim programom ili sta?
    Post edited by Unknown User at 2010-05-09 01:27:08
  • 13 Komentara sorted by
  • Skini VLC za Windowse i gledaj.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • hebote ti se nikada neces rijesiti windowsa!!
    Nekada je bilo dovoljno samo promijeniti ekstenziju u avi i mogao si gledati sa QT.
    Jedino ne znam zasto prebacujes u windowse?!
  • Ma zato sto sam te filmice skinuo za jednog lika ,a on ima windowse.A ja ,ne ,ja sam windowse totalno protjerao iz svog doma,jedino na poslu ih moram malo koristiti.
  • Meni QT i quicklook bez problema otvaraju i prikazuju FLV fileove... sad kako imam perian instaliran ne znam dali je to zbog njega ili će i defaultni WT bez pluginova isto tako radit. Tako da ne vidim potrebu za windowsima i prebacivanje tamo podataka da se ovo gleda.

Ako ti kojim slučajem ni sa perianom ne radi FLV file onda instaliraj fichekov prijedlog i nemaš problema.
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Imam problem jos jedan,a taj je da imam na kompu instaliran i xp ,na macu znaci ,i sad mi vise stvarno ne treba,a imam 80 gb mjesta na njemu i ne znam kako da to uninstaliram.
    Imam one parallel desktop i ,u biti od 11 mjeseca upalio sam xp mozda 10 puta.
  • Postoji ti opcija prije nego startas xp u parallelsima da izbrises virtual machine. Pa ako tinstvarno ne treba izbrisi ju i to je to. Tamo takoder mozes i smanjit koliko resursa ti pojedina virtualna masina trosi od cpu, rama 0- mislim cak i harda.
  • "barusha" said:
    11 mjeseca upalio sam xp mozda 10 puta.

Issati, ja ga nisam tolko puta upalio od 1. mjeseca 2005. :D

Jesu ti ti windowsi bili instalirani u BootCampu ili samo preko Parallelsa? Ako su preko BootCampa, morat ces ih maknut prvo iz Parallelsa, pa BootCamp Assistantom koji ti je u /Applications/Utilities folderu maknut particiju s windowsima. A ako nije preko BootCampa, onda ga samo u Parallelsima obrisi i dovidenja. Ne kuzim sta ti tu ima ne bit jasno :roll:

@Darko po defaultu QL i QT definitivno ne otvaraju .flv, tak da je ili do Periana ili neceg drugog (nemam nista slicno instalirano pa ne znam).
  • Onda je do periana jer ja samo to dodatno imam i sve mi živo otvara QT
  • http://img.skitch.com/20100402-tbrb21ciwjm48jjg9jwm38f61d.jpg
  • E sto se tice toga da li je preko bootcampa instaliran nemam pojma,jer nisam ja to radio i stvarno se ne kuzim u te stvari,a u mom gradu samo jos jedan lik ima mac-a ,a ja ga ne poznam tak da ono nemam bas puno pomoci osim od vas ovdje.U ifnderu kad upisem boot camp izbaci mi da imam bootcamp assistant aplikaciju,sto vjerojatno znaci da mi se windowsi vrte preko tog boot campa.
  • Bootcamp znači da kod paljena računala te pita koji OS želiš pokrenut i tada ne možeš ako odabereš windowse brzo u OS X skoknut vće moraš resetirat računalo i onda opet palit.

Kako to ne radiš pretpostavljam da je Parallels samo u pitanju. Ti si instalirao XP gore? ako jesi onda znaš dali si samo kroz parallels to radio. ako jesi to je to i samo tamo obriši tu virtualnu mašinu i problem riješen
  • Nisam ja instalirao na njega nista od tih stvari,nego sam ga dobio takvog sa xp na njemu.Ok ja cu napraviti onako kako ti kazes.
    I da ne moram nisayt resetirati nego kad upalim mac odmah mi je os x tu,a ak hocu xp onda sam samo trebao kliknut na paralels i stisnut start device ili tako nesto.
  • "Darko Kontin" said:
    Meni QT i quicklook bez problema otvaraju i prikazuju FLV fileove... sad kako imam perian instaliran ne znam dali je to zbog njega ili će i defaultni WT bez pluginova isto tako radit. Tako da ne vidim potrebu za windowsima i prebacivanje tamo podataka da se ovo gleda.

Ako ti kojim slučajem ni sa perianom ne radi FLV file onda instaliraj fichekov prijedlog i nemaš problema.

Meni VLC bez problema otvara .flv fajlove