Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• kiwwy
  • JustBlaze
  • Hrco
  • oki1993
  • saint
  • elvis_zd
  • mmike
  • SFSoM
  • extremac
  • sasha
  • zaki23
  • zake
  • zipce
  • elviszd
  • duk
  • TataSinke
  • xbubbakx
  • selma
  • PUCKODJ
  • bojan.c

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Skinuo sam si ovo i nakon one scaninga mi pokazuje da imam 40 i nesto gb gluposti kao na kompu i onoga sto mi ustvari ne treba.
    Treba mi netko od vas tko se vise kuzi da mi kaze da li mogu slobodno to pobrisati ,jer mi to nudi taj mackeeper ili bolje da ne diram.
    Evo ispod i slika kak to izgleda sad n akraju skoro tog scana.

http://img408.imageshack.us/img408/3888 ... 2at444.png
    Post edited by Unknown User at 2010-04-03 09:26:42
  • 4 Komentara sorted by
  • Koliko vidim nema tinsto puno za brisat, svega 1gb, nekih temp stvari i sl. A ovo ostalo je sve u "old files" a to ne znaci da je nepotrebno. Vidim da ti je na listu stavio i itunes i slicne glavne programe. Pa ja to ne bi brisao.

Moj savjet ti je da se ne zamaras takvim programima vec da ako nest ti ne treba kak na to naletis rucno brises i to je to
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • A jel bi barem onda mogao obrisati tih 25 gb koje mi stoje u duplicat finderu kao.
    Ako su duplikati onda mi ne trebaju valjda?
    Evo i slika .

http://img510.imageshack.us/img510/2047 ... catfin.png
  • gle ako su to stvarno duplikati briši, ali ove neke sistemske fileove i to ne bi na tvom mjestu brisao jer ne znaš od čega su i sl.

Rađe si poredaj to po veličini ili file sizeu pa vidi koji su najveći fileovi. Moguće da imaš nešt istih filmova, muzike i sl. jer ne vidim šta ti drugo toliko prostora može pojest od sistema i aplikacija a da bude "poduplano"
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Gle da imas sijeli OS + applikacije (pod uvjetom da nemaš baš enorman broj applikacija) to ti nemože biti 25gb radije potraži non-system datoteke koje su duple ... pa briši. Ove nerazgovjetne sistemske ... ne diraj to je ionak toliko malo da neš dobiti puno mjesta brisanjem toga.