Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• matijavz
  • glatki03
  • patrikp
  • GoldenBrown
  • penzo
  • iVlad
  • bojanjanjanin
  • metalni
  • micho0305
  • papittovenga
  • Afrodita
  • icce
  • rajko
  • lejla
  • iVar
  • MarkoAF
  • JiXaW
  • switcher7
  • judgedredd
  • cvitko

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
kupnja ipod toucha
  • ljudi molila bi pomoc!za 2tj idem u njemacku i mislila sam gore kupit ipod touch al sada sam u dilemi,isla sam usporedit cijene kod nas i gore i meni se cini da se ne isplati gore kupit tj usteda je mala...kolko vidim kod nas je cijena oko 1500 kn a gore oko 190€=1400kn cca,znaci kojih stotinjak kn do 200 je usteda jel to moguce da su cijene tu negdje il sam ja nes previdjela? i da ako kupujem gore u apple store-u dal mi vrijedi garancija u hr il ne??i molila bi savjet da uzmen gore il ipak u zg:D
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:42:16
  • 2 Komentara sorted by
  • nisi nist previdjela, u njemackoj 8gb model kosta 189 eura (oko 1360 kn po danasnjem tecaju), a u hrvatskoj je 1569 kn.. garancija iz njemacke mislim da ti ne vrijedi u hrvatskoj, tak da bi morala vozit u njemacku na popravak.. al to nisam 100% siguran, bolje da pricekas da ti odgovori netko tko zna za to s garancijom...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ok pričekat ću nekog ko je ziher s garancijom da mi odg...a ja misla da ce gore bit dost jeftinije a ono razlika max 200kn izgleda da bolje da kupim ovdje:D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00