Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• alexiaco2
  • mex2
  • markom
  • tr00pa
  • demonic
  • igrali
  • anna1995
  • Dottore
  • aladin
  • deYo
  • Popaj76
  • Razor
  • pero
  • Wiseguy
  • applemanija
  • poka

Tko je online (2)

pitanjce uvezi iChata
  • ovako posto sam dosta novi na ovome svemu imam par pitanja napravio sam si iChat acc @mac.com e sad me zanima jel mi je to odma mail adresa ili kaj ako je gdje provjeravam te mailove?? kolko sam skuzio to je AOL adresa ili???

moze malo pomoci please....
    Post edited by Unknown User at 2010-04-06 11:08:38
  • 1 Komentar sorted by
  • da to je tvoj email i ichat account,dovoljno je da kliknes na docku na mail i pitat cete da upises svoj username i password i mail ce ti sam konfigurirat i spreman si za slanje i primanje mailova, takodjer i sa ichat-om upises username i password i spreman si,samo moras nekog dodat od buddy-ia i mozes chatat, pretpostavljam da imas free trial mac account, pa ostaje ti opcija da platis dalje membership da bih mogao koristiti email i ichat ili da si napravis free mail account na gmail-u za email i na aim-u free account za chatanje na ichat-u, nadam se da si skuzio,ako nisi imas moj nickname dolje u potpisu pa me dodaj pod buddy-a pa cemo sredit ako je negdje zapelo,mada ne bih trebalo bit problema ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00