"Dottore" said:U četvrtak 08.04. Apple će predstaviti "sneak peak" novog iPhone OS-a
Što očekujete da će biti glavna stvar OS 4, multitasking, bolje iskorišteni homescreen ili nešto drugo?
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/top.jpg
http://bit.ly/9WVE1h
"bassland" said:hoće li OS 4.0 biti lakši od 3.0 (kao što je bio slučaj sa Snow Leopardom u odnosu na Leoparda -- što je normalna tendencija razvoja svakog (pa i mobilnog OS-a)) pa će ga i iPhone 3G moći još lakše vrtiti...sve to mene zanima i još više toga pa ćemo vidjet...
"ficho" said:[quote="bassland"]hoće li OS 4.0 biti lakši od 3.0 (kao što je bio slučaj sa Snow Leopardom u odnosu na Leoparda -- što je normalna tendencija razvoja svakog (pa i mobilnog OS-a)) pa će ga i iPhone 3G moći još lakše vrtiti...sve to mene zanima i još više toga pa ćemo vidjet...
"ficho" said:[quote="bassland"]hoće li OS 4.0 biti lakši od 3.0 (kao što je bio slučaj sa Snow Leopardom u odnosu na Leoparda -- što je normalna tendencija razvoja svakog (pa i mobilnog OS-a)) pa će ga i iPhone 3G moći još lakše vrtiti...sve to mene zanima i još više toga pa ćemo vidjet...
"Danci" said:Bilo bi dobro da tako bude ali nevjerujem da če tako biti da bar bude tako
"planta" said:[quote="ficho"][quote="bassland"]hoće li OS 4.0 biti lakši od 3.0 (kao što je bio slučaj sa Snow Leopardom u odnosu na Leoparda -- što je normalna tendencija razvoja svakog (pa i mobilnog OS-a)) pa će ga i iPhone 3G moći još lakše vrtiti...sve to mene zanima i još više toga pa ćemo vidjet...
"a_d_r_y_y" said:ja se nadam da će konačno ubacit Flash player za safari
"filippo" said:- neka vrsta pametnog multitaskinga
"filippo" said:- da se onaj switch na lijevoj strani može reprogramirati da služi i kao lock orijentacije (da korisnik može odabrati njegovu funkciju ako mu ne treba silent funkcija)
"filippo" said:- home screen s mailovima, prognozom i prostorom za bilo kakve obavijesti 3rd party aplikacija (možda ovo integriraju u push notifikacije)
"filippo" said:- expose za springboard (iako to nema puno smisla kad imamo spotlight), ili barem organizaciju stranica kao Spaces na Macu, a ne sve u jednom redu
"filippo" said:- automatska nadogradnja novih verzija aplikacija
"filippo" said:- iako mi je trenutni springboard odličan, mislim da će doživjeti neki redizajn
"filippo" said:- gesture s tri prsta (da, znam da je veličina ekrana točno na granici da to bude upotrebljivo)
"filippo" said:- jedan inbox za sve mailboxe (imam tri accounta i iritantno je ulaziti u svaki inbox)-
"filippo" said:- najbitnije za kraj: wireless sync s iTunes
"filippo" said:A iako to nije tema, za novi iPhone 4G mi treba samo jedan feature - izlaz za slušalice dolje desno kao na iPod Nanu
"CooL" said:u koje vrijeme bi trebalo biti predstavljanje sutra??
"kovacevic031" said:Jedva čekam da vidim što su kopirali sa jailbreak scene i ubacili unutra.
"ficho" said:labele za brojeve u Messages aplikaciji (imam nekoliko ljudi s po bar 2 mobitela pa je tesko pratit kad na koji saljem il s kojeg primam sms) ili jos bolje, trpanje svih brojeva iste osobe u istu konverzaciju (uz takoder nacin da se raspozna koji je koji broj, i izbor broja pri slanju).
"halekk" said:mozda novim OS-om procesor na 3g-u otkljucaju na 620 MHz, kolika je stvarna jacina procesora. primjerice, ipod touch 2g je clockan na 532 mhz, dok je 3g na 420 mhz, a oba dva imaju identicna procesora. isto tako, sadasnji modeli, osim prvih generacija imaju mogucnost fm radija, koji je softverski zakljucan, ali ne vjerujem da ce apple to oslobodit.
"rak21" said:U cemu je problem oko tog radio prijemnika, zasto to zakljucavaju?
"Darko Kontin" said:Ficho a šta kažeš na wifi sync sa iTunesom
"ficho" said:[quote="filippo"]- najbitnije za kraj: wireless sync s iTunes
"crashkdm" said:kad je to po našem vremenu?
5 ili 6pm
"matobj" said:Multitasking - jeeeeeee