Ja ne znam zašto ali u zadnje vrijeme sve živo sam počeo koristiti bez zaštita, futrola i sl. Jednostavno mi je počeo smetati svaki milimetar koji se doda na uređaj. A i iPad mi je tako super kad koristim pa ga nekad malo podragam po aluminijskim leđima :) mmm baš dobar osječaj :D
Ova torbica je savršena za korištenje iPada bez ičega. Izvadiš ga iz torbe, radiš na iPadu, kada završiš, opet ga spremiš u torbi i riješeno.
Dok ne dobijem torbu, ja imam prozirni plastični case na njemu. Super stvar, case se uopće ne vidi, iPad je vidljiv, a opet je zaštićen, a u rukama odlično sjedi.
Svojevremeno dok sam imao iPad :) nosio sam ga u ovome KLIK
Knap stane, unutra je mekana postava a u ove dzepove stane jos svega. A sada kada je prodan iPad u torbu stanu 3 objektiva i D60 nikon. :) preporuke
Evo jedan poll, koji govori o popularnosti iPada:
http://www.tomcruise.com/blog/2010/11/01/poll-top-tech-gadgets-christmas/
Prvi iPad sa 44%, a sljedeci je iPhone :))
Nedavno sam skužio da iPad nema vibro. Sada mi je ona opcija mute on/off u 4.2, umjesto lock screen još smješnija.
Nadam se samo da će u novom modelu stavit taj mali motorić, čisto zbog užitka igranja (jučer sam 4 sata igrao Guns'n'Glory i stvarno mi je falio vibro. Iako je veći gušt i puno ljepše igrati na iPadu, ipak mala prednost iPhoneu u dozivljaju što se ove igre tiče), a i mnoge aplikacije bi vibro vrlo dobro iskoristile...
sad sam otkrio tako dobar univerzalni iOS app, na ipadu fenomenalan! ZumoCast!
jednostavno vam je cijeli sadrzaj sa maca (ili dio njega) na dlanu (ipadu)! ima i download na lokalni disk, a moze otvarati vecinu najcescih fajla, pa ga slobodno mozete koristiti i kao neki media preglednik a da ne morate spustati sadrzaj na ipad! meni je ovo novo, pa sam odusevljen :) isprika na tome!
za razliku od citanja knjiga,pdf-ova na kompu di se nemres uopce koncentrirati kak je zapravo citanje knjige na ipadu
fazer said: kak je zapravo citanje knjige na ipadu
jel to pitanje? ako je, moj odgovor bi bio da je jako ugodno! nisam se nacitao knjiga, ali pdf-ova od nekih 60 str jesam, i nisam imao nekih problema! posto volim lezati dok citam, ovo mi super dodje, oci se ne umaraju nesto, samo trebas pogoditi osvjetljenje koje ti najbolje odgovara u datom trenutku!
@fazer čitanje pdf-ova i nije baš nešto, ali ako pdf knjigu konvertiraš u ePub format, e onda tek čitanje knjiga na iPad-u dolazi do izražaja, bez obzira koji app koristiš (iBooks ili Stanza) možeš mijenjati font, veličinu fonta, boju fonta, pozadinu ... Jednostavno savršeno.
Mozes li Pliz obj. Kako konvertirat PDF u ePub,pa zatim u iBooks ubaciti? Ako nije problem Unaprijed hvala
Skineš program Calibre http://calibre-ebook.com/ i sa njim kovertiraš fileove u ePub format... nakon toga konvertirani file samo drag-and-dropaš u itunes i syncaš iUređaj :)
Eto Darko odgovorio prije mene iako sam postao link u posebnu temu da se lakše nadje.
hvala puno
to sam zapravo mislio kako je citanje knjiga?ajde super da nije muka ko na pc-u :)
Zna li tko može li se garancija na iPad kupljenom npr. u USA ostvariti u Hrvatskoj, ili barem susjednim EU zemljama?
ima netko iskustva sa ovim kaze novi za 3000
http://www.njuskalo.hr/macintosh/apple-ipad-racun-garanciju-oglas-1905236
neka vrsta muljaže garant... ali ako ti se da i ako si iz Zga slobodno osobno provjeri da vidiš ti prodaje neki fake uređaj, praznu kutiju ili što već
"Clark Kent" said:Govore ovi u HG spotu najvjerojatnije sredinom 9. miseca. Ali čini mi se da će u početku moć naručivat samo male količine. 1 tjedno ili tako nešto.
To je za WiFi model, i koštat će oko 1000 eura (čini mi se da je to cifra za 32GB). 3G će se prodavat samo u Tcomu i to na ugovor slično ko i iPhone.
To su info koje ja iman od čovika iz HG spota:-D
"Drky" said:
Iman dojam da ih ti "uvoziš" iz it/au i prodaješ priko oglasa?
Danas me uhvatilo neko razmišljanje. Pošto imam rezervirana 3 komada u BIPu od 32GB 3G, htio sam uzeti sebi jedan, već kada sam moj 16GB Wi-Fi dao starom.
Nekako se bojim da će ubrzo izaći novi iPad (ubrzo, računam travanj 2011, no predstavljen možda i ranije), a prilično sam siguran da će biti sa kamerom, sa boljim ekranom, dizajn nešto uljepšan, itd.
I sada se pitam, dali se isplati dati 700 Eura, kupiti i kasnije se opet zezati s prodajom polovnog, gubitkom pola iznosa... Dobro, to su sada neka moja razmišljanja...
Dali se netko od vas uopće zamara s ovakvim glupostima ili Vam je to ono: Neka ide kako ide, o tome ću razmišljati kada dođe vrijeme, ili?
Dali netko od Vas već razmišlja o novom modelu i dali netko od Vas vlasnika iPada razmišlja o zamjeni istog s novim modelom?
Iako mi se sada to mota po glavi, mislim da odgovor već znam i da ću ga uzeti, jer znam koliko je dobar, čemu mi služi i imao sam ga, a i 8 mjeseci nije tako malo vremena. No svejedno me zanima što vi mislite i dali već mislite o novom modelu?
Svi pricaju o dolasku iPhone 4 u hr.
Mene zanima, KADA CE IPAD VEC JEDNOM DOCI :-)
Da li ima ikakvih spekulacija. Ne kuzim di je sa njime zapelo, pa kad je on jos predstavljen...