Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• wilijam
  • jigMsaw
  • Graba
  • t_i_n_a
  • brunci
  • danijelklcom
  • wordpress2011
  • mate
  • icanic
  • 031robert
  • Monk3
  • catus69
  • nbacac23
  • junior
  • djgagy
  • Edge
  • dule
  • Shinobi
  • weiss
  • Cvetna

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
How to install Mac OSX on Netbook?
  • Eto mene zanima kako i dali mogu instalirati Mac OSX na moj netbook? Radi se o LG X110 netbook-u. Vidim da ima par tema ali nista ne kuzim previse. Trazio sam po youtubeu i ooglu ali nije mi potpuno jasno. Doma koristim Windows 7, a na dosta tutoriala se treba imati Mac za instalaciju. Pa ako ima koja superkuldobra duša da mi objasni postupak bio bih preprepresretan!!! :D
    Post edited by Unknown User at 2010-04-13 23:16:43
  • 7 Komentara sorted by
  • Za instalaciju cega ti treba Mac OS? I daj malo napisi koji proc ima netbook, i ostale specse, ne da mi se googlat :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     MacBook 13" (white, Mid-2009) 2,13GHz, 2GB, 320GB
     iPod touch 3. gen 32GB
     iPhone 4 16GB
  • Tu pogledaj, kažu da ide bez problema :http://www.insanelymac.com/forum/index.php...p;#entry1095517
  • "ipetri68" said:
    Za instalaciju cega ti treba Mac OS? I daj malo napisi koji proc ima netbook, i ostale specse, ne da mi se googlat :)

Pa na dosta tutorijala se dosta toga prije instalacije i na mac os nesto mora prebaciti na usb, koliko sam skuzio.
    Specifikacije:
    Processor: 1.6 GHz Intel Atom N270
    Hard Drive: 160 GB
    RAM: 1GB
    Networking: 3 USB, Bluetooth, Integrated HSDPA modem, wireless
    Graphics processor: Intel GMA 950
    Battery: Li-ion
    Operating system: Microsoft Windows 7 Ultimate
    Audio: Built-in speakers

"Skorpio" said:
    Tu pogledaj, kažu da ide bez problema :http://www.insanelymac.com/forum/index.php...p;#entry1095517

link mi ne valja :D
  • Tvoj je kopija Winda i važi za njega kao i za Wind. Malo proguglaj ! :)
  • Našao sam tu na forumu nešto iAtkos v.7, pa me zanima kako da instaliram. Samo prebacim na usb i bootam s usba ili kako?
  • skini snowywindosx final i pogledaj na insanelywind.com/forum za tutoriale i ostalo. i ak nemas eksterni dvd drive onda ti treba mac da napravis instalacijski usb stick.
    iPad 3 | iPhone 4
  • u tome je problem, što ja nemam mac...