Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• kinsif
  • ivicag
  • MCblackie
  • songoku
  • TomTom
  • saint
  • OpiumTea
  • rise
  • monty_pirate
  • Skorpio
  • icanic
  • grgamajstor
  • Dottore
  • n1n0
  • iOprema
  • Milkyinki
  • hrca10
  • Saby1978
  • LogitechExpert
  • mafijaš

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pozz Od Šimeca
  • Pozdrav

Ja Sam Matej Šimec, Iz Zagreba, Imam 14 Godina, Nabavio sam iPhone na kojem nisam neki strucnjak pa cu ovdje probat naucit nesto o tome
    btw, Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy
    Post edited by Unknown User at 2010-05-01 23:26:25
  • 21 Komentara sorted by
  • Pozz i dobrodošao

Prije nego postaviš puno pitanja svakako prvo potraži što te zanima putem Pretražnika pa tek tada ako ti nije nešto jasno pitaj ;) jer više manje za iPhone je sve odgovoreno i dostupno na forumu pa da se ne duplaju pitanja i odgovori
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Šimec" said:
    Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy

Ajoj...
  • "ficho" said:
    Ajoj...

BWAHAHAHAH :) :) :) EPIC!

bok!
  • "ficho" said:
    [quote="Šimec"]Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy

Ajoj...[/quote]
    Znam da si ja i ti ficho nismo nesto super ali, nemoras suditi njega koji je novi na forumu.
    Uzivaj frende tek sa skuzio ;)
  • "Danci" said:
    [quote="ficho"][quote="Šimec"]Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy

Ajoj...[/quote]
    Znam da si ja i ti ficho nismo nesto super ali, nemoras suditi njega koji je novi na forumu.
    Uzivaj frende tek sa skuzio ;)[/quote]
    Vidim ficho neki uzivljeni....odi se igraj na iPhone i pusti mene i dancy-a da radimo na forumu svoje.... ;)
  • ajoj je bila i moja prva reakcija :twisted:
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • Pa budimo realni, ipastrovic je ko neki sith ciji je danci apprentice. I sad je ipastrovic ubijen pa je darth danci postao sith i treba mu apprentice i doveo je ovog šimeca. Moramo ih unistit! Nek vam bude sila :P
  • "ficho" said:
    Pa budimo realni, ipastrovic je ko neki sith ciji je danci apprentice. I sad je ipastrovic ubijen pa je darth danci postao sith i treba mu apprentice i doveo je ovog šimeca. Moramo ih unistit! Nek vam bude sila :P

To kralju...Igras previse igrica -.-'' :|
  • "ficho" said:
    Pa budimo realni, ipastrovic je ko neki sith ciji je danci apprentice. I sad je ipastrovic ubijen pa je darth danci postao sith i treba mu apprentice i doveo je ovog šimeca. Moramo ih unistit! Nek vam bude sila :P

ahahahahahah pao sam sa stolice skoro :lol:

Šimec dobrodošao i želimo ti ugodan boravak, al nemoj se odma ljutit - nije dobro za dugotrajnost accounta. A i novi si pa cu ti uputit dobronamjerno jednu lekciju općenito za forume, a i u životu - novaci su uvijek na meti sprda, slabi padnu pod pritiskom dok jaki preživljavaju i aklimatiziraju se s vremenom. :mrgreen:

Samo nemoj to odma uzimat za zlo i bit ce sve super ;)
    Games dont make people violent, lag does.
  • "Šimec" said:
    To kralju...Igras previse igrica -.-'' :|

Igram samo ROTMK: KTN.

Revenge Of The MacKorisnik: Kill The Noobs
  • "ficho" said:

Ficho, nisam umro, to sta zelis da umrem znaci da imas nekih problema, to se lako ljeci. Ja sam tu, ali ne postam zbog tebe koji na sve imas odgovor, na apsolutno svaki post svakog korisnika ovog foruma, i svakome solis pamet. Ja šutim. E da ficho, neznam jesu ti rekli, ali nickovi admina su obojeni u zeleno, tvoj mi je nekako siv i tmuran... :roll: :roll: :roll:
  • Ne mislim da si doslovno umro nit imam razloga to zelit, mislio sam u smislu da te nema na forumu vise. Koji k tolko ozbiljno shvacate zawebanciju na forumu sva trojica?
  • Ja nikad neznam kada se ti šališ a kada si ozbiljan kad meni nesto pises ako ti nije tesko napisat (sala) :D
  • Pa stavio sam ovog sto se belji u onaj post o tamnoj strani sile.
  • ajde nemojte se sada kačiti da nebi morali intervenirati! :D
  • "CooL" said:
    ajde nemojte se sada kačiti da nebi morali intervenirati! :D

Ovaj admin je cool xD
  • :shock:
    iPad 3 | iPhone 4
  • "ipastrovic" said:
    E da ficho, neznam jesu ti rekli, ali nickovi admina su obojeni u zeleno, tvoj mi je nekako siv i tmuran... :roll: :roll: :roll:

Moderator zeleni, admin crveni. Ficho nije admin, ali je korisnik s *posebnim* zaslugama :P. Istina ima malo zeznuti karakter :DDD, ali i puno pomaže ljudima.
    Admin
  • BURN
  • @Rayno1 nisi jos skuzio moju titulu? :D
  • "tmilovan" said:
    Moderator zeleni, admin crveni. Ficho nije admin, ali je korisnik s *posebnim* zaslugama :P. Istina ima malo zeznuti karakter :DDD, ali i puno pomaže ljudima.

Slazem se Toni.
    "ficho" said:
    Pa stavio sam ovog sto se belji u onaj post o tamnoj strani sile.

Ja tvoje smileove uopce ne shvacam ozbiljno i nekako mi se cini da ih stavljas tek toliko da ne zvucnis bezobrazno :D
    "ficho" said:
    @Rayno1 nisi jos skuzio moju titulu? :D

Toni je fichi dodjelio titulu najglasnijeg :P