"Šimec" said:Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy
"ficho" said:Ajoj...
"ficho" said:[quote="Šimec"]Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy
"Danci" said:[quote="ficho"][quote="Šimec"]Na forum me doveo korisnik ovoga foruma,nick: Dancy
"ficho" said:Pa budimo realni, ipastrovic je ko neki sith ciji je danci apprentice. I sad je ipastrovic ubijen pa je darth danci postao sith i treba mu apprentice i doveo je ovog šimeca. Moramo ih unistit! Nek vam bude sila
"ficho" said:Pa budimo realni, ipastrovic je ko neki sith ciji je danci apprentice. I sad je ipastrovic ubijen pa je darth danci postao sith i treba mu apprentice i doveo je ovog šimeca. Moramo ih unistit! Nek vam bude sila
"Šimec" said:To kralju...Igras previse igrica -.-''
"CooL" said:ajde nemojte se sada kačiti da nebi morali intervenirati!
"ipastrovic" said:E da ficho, neznam jesu ti rekli, ali nickovi admina su obojeni u zeleno, tvoj mi je nekako siv i tmuran...![]()
![]()
"tmilovan" said:Moderator zeleni, admin crveni. Ficho nije admin, ali je korisnik s *posebnim* zaslugama. Istina ima malo zeznuti karakter
DD, ali i puno pomaže ljudima.
"ficho" said:Pa stavio sam ovog sto se belji u onaj post o tamnoj strani sile.
"ficho" said:@Rayno1 nisi jos skuzio moju titulu?