Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6486)

• vekijeaa
  • hrca10
  • JosipM
  • krkljan
  • tonci
  • baka
  • fishbone_hr
  • ante08
  • mitch
  • borostef
  • dabiggie
  • axxo
  • applemanija
  • nunu
  • Jimi Hendrix
  • grgamajstor
  • kovacevic031
  • Cvetna
  • hrle
  • elvis_zd

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
hp kupio Palm
  • Izvrstan potez hp-a
    http://www.engadget.com/2010/04/28/hp-buys-palm/
    Dobit će moćnu platformu s kojim će moći napraviti pravi tablet a ne ono Win sranje Slate koje izdrži dva sata i teži duplo više od iPada.
    A Palm će sad valjda doći i do našeg tržišta... Jer ako neko ima poštenog predstavnika u Hrvatskoj to je hp.
    Definitno novi game changer!
    Post edited by Unknown User at 2010-04-30 15:11:30
  • 5 Komentara sorted by
  • Bravo HP, iako bi mi bilo draze da ih je Apple kupio. Ja bi WebOS-like notifikacije i gesture area ko na Pre-u.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ma Apple te notifikacije ubaci za puno manje od 1,2 milijarde dolara ;)

Mene valjda jedinog ta vijest ništ posebno ne dira... a tako će valjda i ostati sve dok ne predstave neki uređaj pa da vidim što će to biti :)
    Post edited by Darko Kontin at 2010-04-30 09:02:21
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Ma nema tog uredaja kojeg HP moze napravit, a da ikog ugrozi. Da ne znam kakav softver ima.

A sto se notifikacija tice, ne znam bas kak da to izvedu bez da izgleda kao kopiranje... WebOS ima notifikacije na dnu, Android na vrhu. Lijevo il desno bas nije fora da idu :P
  • Zato i nema promjene još dok ne izmisle nešt što će im biti kao ovaj multitasking :) uglavnom off topičarimo ;)

Nego što će sada HP imati skoro sve platforme dostupne na svojim uređajima? imali su onaj Slate na win... pa je sad nešt bilo da se dogovoraju sa MS i da će dozvolit i android da furaju... plus sad i ovo...

Sve mi to izgleda kao "playing it safe" pa što se pokaže bolje budemo gurali :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Odustali su od Win Slatea. Očito da će radit tablet s WebOSom. Meni je to najljepši mobilni OS. One kartice su fenomenalna ideja i vidi se da su to radili EX Appleovi zaposlenici.
    http://gizmodo.com/5527824/hp-slate-is- ... techcrunch