"Mandak" said:Nisam spreman rušiti Windows 7 x64 i brisati druge particije zbog MAC OS X. Ako se to može sačuvati bez formatiranja cijelog diska, onda bih te zamolio da napišeš kako si to uradio. Naravno, u kratkim crtama. Ako moram formatirati cijeli disk, onda radi mene ne treba.
"Mandak" said:Prilikom pokušaja stvaranja journaled ekstended particije pojavi se sljedeće: Mac OS X Snow Leopard 10.6.1 - 10.6.2 Intel_AMD by Hazard (error 61).
Error 61 bi trebalo značiti: 61 wrPermErr Write permissions error; Not a publisher.
Prije toga u Manage na Windowsima napravim RAW particiju, zatim je stisnem tako da od ostotka od 10 GB s pomoću Acronisa na particiji od 10 GB napravim FAT 32 format.
"Mandak" said:Nisam ovo dobro shvatio. Koji format? Misliš da u Acronisu napravim NTFS format i to kao logičku particiju? I treba li raditi onu drugu particiju FAT32?
"Mandak" said:Probao i isti slučaj. Dolje u lijevom kutu stoji: Not mounted, a kad sam pokušao erase, da bih napravio journaled format, onda se pojavilo error failed.
"Mandak" said:Zahvaljujem, ali mi je žao dirati sve ono što imam na ovom disku, a nemama drugog diska. Imam u planu kupiti još jedan hard disk i onda Windowse na jedan, a Snow Leopard na drugi hard disk.
Još jednom, zahvaljujem.
"Mandak" said:Evo, nešto probao i sve što sam imao na hard disku izgubio. Nakon toga sam probao particionirati disk u Disk Utility i opet mi se javljaju iste greške.
Kod mene je disk od 5400 RTM, a ne 7200 RTM. Mislim da to ne bi trebao biti problem.
"vale4674" said:[quote="Mandak"]Evo, nešto probao i sve što sam imao na hard disku izgubio. Nakon toga sam probao particionirati disk u Disk Utility i opet mi se javljaju iste greške.
Kod mene je disk od 5400 RTM, a ne 7200 RTM. Mislim da to ne bi trebao biti problem.
"Mandak" said:
Pa to sam i probao, ali ne ide. Uvijek Failed.
"NenadX" said:Zašto MBR format?
Nisam pratio razvoj situacije od početka, ali ja sam kod sebe formatirao kao GUID.
"Mandak" said:Čisto sumnjam da sam nešto pogriješio. Ima sam već prije instaliran Leopard 10.5.2 pa sve do 10.5.6.
Od tada sam promijenio matičnu ploču i hard disk. Ne koristim više staru grafičku karticu, nego novu koja je integrirana u matičnoj ploči.
"tomo00" said:e znas mozda koji da skinem da ce mi radi