"ficho" said:Meni jos uvijek nece skinut Portal.
"mr.ezrider" said:instalirao steam client .. logirao se s PC accountom .. dao mi orange box .. ali BEZ team fortressa !? .. vidim halflife i portal ali ne vidim tf2
kupio torchlight .. igrao .. sve radi fino .. igra jednostavna i lagana .. uglavnom za sada ok .. osim tog teamfortresa za kojeg ne kuzim zasto mi ga ne pokazuje u library
Notice: Play the full game for free this weekend only! If you already have Steam, click here to start installing Football Manager™ now. Need Steam? Click here.
"ficho" said:Pa na bijelom MacBooku se sigurno neces previse usrecit igranjem, pogotovo ako imas model s intel grafikom.
"matkoo" said:isprobajte alien swarm ako vec niste,super igra,jos ktome i besplatna
CS 1.6 radi za mac os x preko wine-a.
Steam pokrećem iskLjučivo na Mac OS-u. Imam iMac 24", 2.8 GHz iz 2008., a sve igre što trenutno imam funkcioniraju gLatko i zahvaLno :) Staviti ću ovdje popis igara koje pokrećem na iMacu te ću ga ubuduće upotpunjavati kako kupim koju novu igru. Eto ako ima tko koga zanima (možda netko sa istim iMac-om) da može vidjeti ima Li probLema prije nego kupi :) Popis: PortaL - odLično radi ALtitude - odLično radi Left 4 Dead 2 - odLično radi Team Fortress 2 - odLično radi