"DCH" said:Nema mi baš smisla graditi tu sad neku društvenu zajednicu korisnika koji će uploadati viceve, međusobno ih ocjenjivati i komentirati, rangirati po popularnosti i slično ako se aplikacija uopće ne prodaje nešto posebno.
"kinsif" said:nisam probao aplikaciju, ali ako je ovaj dlan stalno preko slova...
malo bi me zivcirao
"Danci" said:Bilo bi odlično da mogu ljudi svoje viceve neke pisati, pa ako je dobar vic da ga ti odobriš ako se to uopće moze.
"ficho" said:Koja je onda poanta appa?
"ficho" said:[quote="DCH"]Nema mi baš smisla graditi tu sad neku društvenu zajednicu korisnika koji će uploadati viceve, međusobno ih ocjenjivati i komentirati, rangirati po popularnosti i slično ako se aplikacija uopće ne prodaje nešto posebno.
"ficho" said:Umjesto tih 20 koje si do sad nastancao si mogao 2-3 kvalitetno odradit i mozda nesto i zaradit. Al ne, zasto bi se malo potrudio, nesto actually isprogramirao
si mogao 2-3 kvalitetno odradit i mozda nesto i zaradit
"DCH" said:Šta bi tek bilo da su 'kvalitetne'!?
Veeelika nadogradnja aplikacije DajNekiVic:

Update je naravno free za one koje imaju aplikaciju od prije. Cijena je ostala ista: $0,99.

Upravo je izašla na AppStore "DajNekiVic za iPad"
![]()

Cijena je $1,99.
Kupio sam ovu aplikaciju, stoga evo mog komentara.
Prvo - ne sviđa mi se način promjene fonta i veličine istoga, bez veze je stalno iznad svakog vica kad se može staviti u opcije, a umjesto A+ i A- (koje btw. bune korisnike jer misle da je to ocjena vica (A+ je pozitivno; A- negativno mišljenje o vicu) staviti ocjenu.
DCH said: za one viceve koji jesu toliko dugački - svaki se vic može fino skrolati tako da se tekst lako postavi 'iznad' dlana
Vic koji je toliko dugačak da ga ružni veliki dlan prekriva ne možeš odskrolati da ti tekstt ostane iznad dlana već dok se trudiš završit čitanje vica moraš držati tekst iznad inače opet padne i prekrije ga dlan.
Ostalo je OK.
@kovacevic031 Hvala na konstruktivnim kritikama. :) Uzet ću to u obzir kod sljedećeg update-a.
I definitivno razmisli o promjeni onog FACA u Chuck po defaultu :)
@kovacevic031 Heh, ne smijem napisati "Chuck", što misliš zašto piše FACA po defaultu? :) Ne smije se napraviti nikakva aplikacija koja se referencira na bilo koju javnu osobu (aplikacije sa zvukovima Maminja i Keruma su se provukle samo zato što Apple nema pojma tko je to i ne kontrolira dovoljno) bez izričitog dopuštenja tih javnih osoba. U slučaju Chuck Norrisa to je poseban problem, mislim da nema ni jedna app (na bilo kojem jeziku) koja DIREKTNO spominje Chuck-a, hrpa ih je tuženo i morali su micati app iz prodaje, itd. Koliko sam ja istražio, developeri su (u nekim sličnim aplikacijama, ali na drugim jezicima) također koristili nekakve aliase umjesto Chuck-ovog imena ili bilo čega što se može povezati s njim. Zato i postoji opcija da osoba može sama upisati ime :)
Napisi "Čak", to Apple nece skuzit ;)
Aplikacija izgleda fora i svaka čast za trud ! PS. Obavezno proući , ako još nisi, kako importat externe sadržaje u app-ove.
Hvala :) ..Što se tiče toga da korisnici uploadaju svoje viceve i importiraju tuđe, možda bude napravljeno u jednoj od budućih verzija aplikacije.
samo jedna zamjerka, nekad slučajno 2x stisnem daj neki vic u kategoriji nepročitani, a to znači da onog koji nisam ni stigao pročitati ni neću jer više nije u nepročitanima :D pa samo ako bi mogao neki back gumbić za nas nespretne :) inače fora je app..svaka čast na trudu ;)