Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• maxus
  • mustafic
  • Hrco
  • Wikiboo
  • OcuiPhone
  • kristina30
  • vojnikpero
  • SkiSan
  • MacStarter
  • jabuka_lover
  • SvenJTD
  • ivana1989
  • pero
  • angel
  • bignjato
  • Ilko21
  • juka28
  • tr00pa
  • MrNice
  • gleutar

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Novi Macbook
  • Evo, sad je i službeno nakon curenja informacija od prije nekoliko dana, pojačani Macbook je vani.
    Novosti su: 2.4GHz procesor (umjesto 2.26), nVidia 320M (umjesto 9400M, više manje slična stvar, samo što je ova nova nešto jača) i 10-satna baterija. Cijena ostala ista.
    I navadno prema procurenim glasnima, bolji ekran, iako to nigdje ne piše.

http://www.apple.com/macbook/specs.html
    Post edited by Unknown User at 2010-05-21 22:06:37
  • 16 Komentara sorted by
  • to me cini tuznim... s ovim modelom imam vec filing da je moj star :(
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ma nije, ovaj unibody bijeli je pre gay :)
  • da , bijela boja me i odbija od kupovine macbooka , da li se jos uvijek moze nabaviti crni.
  • Novi ne moze.
  • jeeeeeeeej! curi dolazi iz Kanade za 3-4 tjedna onda ovaj noviji model :D
  • a mozda je malo gej da. ali opet... :)
    jedina stvar koja me drzi malo manje tuznim je da ja imam firewire. :D
  • ma sta gej, vrhunski je MacBook... A baterija i ekran (dizajn na stranu) su super argumenti kad ekipa provali da može kupit "isti" HP ili A-ser za duplo manje para.

No mislim da neću više nikad kupovat obične MacBookove, ali bi baš volio vidjet tu novu seriju...
    Games dont make people violent, lag does.
  • Bila boja je dugo bila jedna od najprepoznatljivijih odlika Apple računala. I ja je isto obožavam :D
    Kad su počeli alu strojevi (dobro, aj, ako zanemarimo Powerbookove koji odavna sivi bili) svi su nešto žalili da Apple gubi svoju prepoznatljivost i da izlgeda kao PC, a sad vam je bila boja gay.... ma mislim stvarno, ko vama može udovoljiti :D
  • "User" said:
    ma sta gej, vrhunski je MacBook...

...ali bi baš volio vidjet tu novu seriju...

Vjeruj mi, uzivo je gej da boli glava. Sav je shiny i malte ne sljokicast :?
  • hahahah... a nista javim onda dojmove kad ga vidim uživo :mrgreen:
    Games dont make people violent, lag does.
  • ma book super iygleda ... ne slusajte fichu :twisted:
  • Samo se ti tijesi... :mrgreen:
  • Po cemu je ovaj novi vise gay od prethodnog? Uglavnom meni ni jedan nije gay i svi su mi lijepi... Ali preferiram aluminij :)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Pa novi se sav sjaji, starom ni vanjska plastika nije tolko sjajna, a kamoli unutarnja. Izgleda ko neka tanka kutija za sminku kad je sklopljen :D
  • Ficho,

stara je stvar da je ljepota u oku promatrača (tj. u mozgu). Tako ti je isto s tim "gay" compom - to je sve stvar promatrača :D
    iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • "Darko Kontin" said:
    Po cemu je ovaj novi vise gay od prethodnog? Uglavnom meni ni jedan nije gay i svi su mi lijepi... Ali preferiram aluminij :)

Ovo je ok razmishljanje...

Meni se recimo vishe svidja beli pa sam ga i kupio... Kao shto jurim i beli iPhone, to mi je nekako prepoznatljivost Apple-a...