Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.
Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site.
Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account.
Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Evo, sad je i službeno nakon curenja informacija od prije nekoliko dana, pojačani Macbook je vani. Novosti su: 2.4GHz procesor (umjesto 2.26), nVidia 320M (umjesto 9400M, više manje slična stvar, samo što je ova nova nešto jača) i 10-satna baterija. Cijena ostala ista. I navadno prema procurenim glasnima, bolji ekran, iako to nigdje ne piše.
ma sta gej, vrhunski je MacBook... A baterija i ekran (dizajn na stranu) su super argumenti kad ekipa provali da može kupit "isti" HP ili A-ser za duplo manje para.
No mislim da neću više nikad kupovat obične MacBookove, ali bi baš volio vidjet tu novu seriju...
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
Bila boja je dugo bila jedna od najprepoznatljivijih odlika Apple računala. I ja je isto obožavam Kad su počeli alu strojevi (dobro, aj, ako zanemarimo Powerbookove koji odavna sivi bili) svi su nešto žalili da Apple gubi svoju prepoznatljivost i da izlgeda kao PC, a sad vam je bila boja gay.... ma mislim stvarno, ko vama može udovoljiti
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00