Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• luciferred
  • gleutar
  • kristina30
  • nonich
  • tonik
  • rubalba
  • maki1
  • Darian
  • vojnikpero
  • VeL1303
  • Zafarano
  • OpiumTea
  • rak21
  • SuperUnknown
  • Vedo
  • 000000000
  • Matea
  • jedan.tamo
  • prcela
  • Vlada11070

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ipod Touch 32gb 3.1.3 jailbreak
  • Pozdrav, kumce dobilo ipod touch 32gb ovaj najnoviji model koji ima perfomanse kao i iphone 3gs...E sad, cim se spojio na komp naravno odma mu je potegnuo update na 3.1.3...
    Nasao sam na par stranica da bi trebalo ici sa blackrainom jailbreak, ali mi se blackrain rusi na svim mogucim racunalima na kojima sam probao..

Ono sta me zanima, dal iphone 3gs i taj najnoviji ipod touch koriste isti firmware? i dal netko zna kak da napravim jailbreak kad blackrain ne sljaka?

Hvala
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:45:55
  • 3 Komentara sorted by
  • Nije za to blackra1n nego Spirit, blackra1n je za 3.1.2.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Hvala, u medjuvremenu sam uspio sa spritiom rjesit stvar...brze nisam ni iphone jailbreakao....odlicna stvar
  • "Ciclajbek" said:
    Ono sta me zanima, dal iphone 3gs i taj najnoviji ipod touch koriste isti firmware?

Ne.