Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• bojan.c
  • radikaldub
  • Nothing
  • gleutar
  • Wikiboo
  • bojanjanjanin
  • Jaksa
  • hrca10
  • danijelklcom
  • rak21
  • fishbone_hr
  • Salko
  • X Sync
  • supertovar
  • jpenezic
  • Vedo
  • Boom22
  • bignjato
  • panda
  • Josip R.

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Problem sa cd i dvd stavljanjem
  • Dobar dan svima, nisam znala di bi stavila temu iako ne znam dal ima veze sa switchanjem il početničkim pitanjima, al evo. Imam macbook white malo više od dva mjeseca i do sada nije bilo nikakvih problema.Do sada, danas sam išla pržiti dvd i kad sam gurnula cd zaštekao je na pola i dalje nije išo.Svaki put kad sam gotova s cdom ga izbacim van da ne ostane u mac-u pa sam mislila da sam ovaj put slučajno ostavila cd.Kad stisnem eject ništa ne izlazi van, nigdje ne javlja da je cd unutra, a i sigurna sam da nije ništa unutra jer sam jučer sto posto izvadila cd. Pokušala sam opet i ušo je ali opet milimetar cd-a ostaje vani i nejde unutra a uz to se čuju zvuci ko da ga hoće povuć al nemože pa ga na kraju sam izbaci van..jel neko može pomoć u vezi ovog? probala sam restartat i ništa...
    Post edited by Unknown User at 2010-05-26 13:06:28
  • 4 Komentara sorted by
  • Nesto se ocito potrgalo ili je nesto zapelo unutra. Mozda naljepnica s nekog cd-a il tako nesto. Nosi na servis, nema ti druge.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • da vidiš ne znam kaj bi moglo zapet jer na ni jednom cd-u nemam nikakvih naljepnica, a i sad sam primjetila da je zadnji cd koji sam stavila unutra izgreban a ta ogrebotina je pravilni krug tak da je vjerojatno neš unutra kvrcnulo..
  • Mozes naruciti novi pogon na eBay-u pa se eventualno upustiti u ovo ako si spretna ili imas nekoga spretnijega :)

http://www.ifixit.com/Guide/Repair/Inst ... rive/284/1
    http://www.ifixit.com/Guide/Repair/Inst ... rive/516/1
    MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • Haha hvala na pokušaju al ako ja to krenem sama sve se bojim da će doć do tog da ću morat sve bacit u vodu i kupit novi :|
    Ja ću to stručnjacima prepustit, al i dalje ne kužim u čem je kvaka... :cry: