Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Graba
  • vasi
  • zac189
  • Ivan Soad
  • ninja1204
  • Nick
  • vojnikpero
  • aramic
  • emmichaelis
  • Žarko
  • GoldenBrown
  • Ivan
  • th3ana
  • tkotikrivkristijan
  • skorpyon
  • Kikachica
  • ikdes1gn
  • MoschuS
  • 000000000
  • TiaRhea

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pozdrav svima
  • Moja "karijera" je zapocela kad sam kupio iPhone i otad sam postao Apple-ov fan :)

Bavim se DJ-ingom,produciranjem takodjer i fotografijom..

Nadam se da cu u ovom forumu nauciti nove stvari i pronaci rijesenja za ubuduce zapreke oko MacBook Pro-a :)

Zelim kupiti MacBook Pro 17" "2010" i potraznjom u Hrvatske ducane me je dovelo do odluke da kupim u SAD jer je znatno skuplji u hr...
    Gledao sam na Apple.com i pise mi da mogu dostaviti za 2,3 dana no nisam siguran dali to vrijedi za Hrvatsku?
    Ako ne, razmisljao sam se da mi obitelj kupi i posalju postom i takodjer isto nisam siguran u postu i dali mogu poslati postom laptop...
    Imam jos jednu mogucnost, dolazi mi prijateljica 20.6 u HR iz Saratoga, California i dali ona moze prenijeti meni kao poklon?

Zahvaljujem na pomoci, Dubfire
    Post edited by Unknown User at 2010-06-04 23:11:30
  • 9 Komentara sorted by
  • Nema slanja iz US u HR. To da ti prijateljica donese bi bio daleko najbolji i najsigurniji nacin. Samo neka ti uzme odmah nekakvu torbu il bar futrolu za njega pa ga donese kao osobnu prtljagu.

Btw dobrodosao :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "ficho" said:
    Nema slanja iz US u HR. To da ti prijateljica donese bi bio daleko najbolji i najsigurniji nacin. Samo neka ti uzme odmah nekakvu torbu il bar futrolu za njega pa ga donese kao osobnu prtljagu.

Hvala na informaciji, mislim da cu i tako postupiti ;)

Pozdrav
  • "Dubfire" said:
    [quote="ficho"]Nema slanja iz US u HR. To da ti prijateljica donese bi bio daleko najbolji i najsigurniji nacin. Samo neka ti uzme odmah nekakvu torbu il bar futrolu za njega pa ga donese kao osobnu prtljagu.

Hvala na informaciji, mislim da cu i tako postupiti ;)

Pozdrav[/quote]

Zaboravio sam pitati... ako ona donese, dali ga mora vratiti kad bude dolazila natrag jer u carini zapisuju sve koliko znam?
  • Ma ne zapisuju, ne ide preko slovenske granice :D
  • "ficho" said:
    Ma ne zapisuju, ne ide preko slovenske granice :D

hahaha dobra! :D

Hvala ti na prijedlogu ;)
  • Evo da ne otvaram novu temu, nastavit cu ovdje jer je ista tema..

Zbog komplikacija carine i granice nije se uspjelo dovesti 17" MBP i trazim malu pomoc oko kupnje 13" u hrvatskoj...

Gdje se moze kupiti i koje su cijene?

Hvala na pomoci
  • Obično su u m-computers najpovoljniji... a preko nabava.net sam naletio i na ovu ponudu pa ju svakako istraži http://www.ronis.hr/?prijenosnici-13-14 ... ook2.13GHz
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Darko Kontin" said:
    Obično su u m-computers najpovoljniji... a preko nabava.net sam naletio i na ovu ponudu pa ju svakako istraži http://www.ronis.hr/?prijenosnici-13-14 ... ook2.13GHz

Hvala ti na prijedlogu, odlucio sam se na Macbook Pro 15" i5 samo mi je zao sto je HDD a nije SSD..

Dali postoji omgucnost poslije mjenjanja HDD na SSD u MBP 15"?
  • U svaki laptop mozes stavit SSD.