Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• SFSoM
  • Ivan
  • sara
  • thefunkmaster
  • Typo_PoLice
  • Virtualni
  • macaksb
  • adriaguide
  • Darian
  • Bernard
  • Vedo
  • giove
  • cyb
  • maxt
  • dale_cooper007
  • Dexy
  • vjeko
  • croalex
  • majstor79
  • rubalba

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pomoć oko Ipoda
  • pozdrav
    Molio bih za pomoć oko mog Ipoda nano 5 generacija 8gb... Problem je u punjenju. Sve je bilo u redu do unazad 3 dana kad je za vrijeme zabave moj Ipod zavrsio u lokvi vigora i uspio je malo pocuclat tog slatkog vigora u sebe... Sve je bilo ok sa tipkama (malo su se lijepile u pocetku, al se u roku od dan dva sve ispravilo) ali je problem bio kad mi se ispraznio Ipod metnio sam ga na punjenje (usb prikljucak) i na 2 sata osao spavat, pokazivao je da ga puni (mala munjica na desktopu ipoda). kad sam se probudio i maknio ga s punjenja pokaziva je da je prazan i iskljucio se. Opet sam ga prispojio na punjenje (drugacije ga nisam mogao upalit) i resetiro sam ga. UGl uspio mi ga je onda napuniti... sada mi se opet ispraznio do kraja (znaci iskljucio se sam), opet ga stavio punit, ostavio 2 sata i opet pokazuje a je prazan... Mislio sam ajde dobro opet ga resetirat, mozda proradi... vraga. POLUDIO sam vec i ne znam sta da radim. Jel ima tko kakvog slicnog iskustva? koliko bi dosla zamjena baterije ak je ona u pitanju. HVALA
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:46:02