Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• nonich
  • Mariobilll
  • DjBeNI
  • Luka
  • Nothing
  • MirsoKa
  • BAXA
  • luciusorg
  • dtopal13
  • AgdaM
  • therrlu
  • rajko
  • dragonflyqueen
  • mustafic
  • iVlad
  • nunu
  • skorpyon
  • judgedredd
  • Klaudio
  • Virtualni

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
HP compaq nx9020 i OS X?!
  • Imam ovaj stari (i jedini) laptop i na njemu windows 7, htio bi instalirati dual boot sa nekim OS X (najnovijim koji može) čisto radi probe prije nego kupim Mac, pa bi želio ako mi neko može pomoći, probao sam sa SL, ali očito je malo previše, jer je kod bootanja čim se pojavi mac logo odmah se restartira...

Ovdje su karakteristike laptopa:

* Intel(R) Celeron(R) M processor, 1400MHz
    * 256M DDR333 SDRAM (ubacio sam mu još 1GB)
    * Intel 82852/855GM (Extreme 2) grafika, deli 32MB sa RAM-om
    * ST94019A HDD drive 30GB (sada je ATA 160 GB)
    * PHILIPS CD-RW/DVD-ROM 24x
    * Zvučna kartica: Intel Corp. AC'97 Audio Controller
    * Modem: Intel Corp. AC'97 Modem Controller
    * Lan: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+
    * Synaptics Touchpad
    * 2xUSB, 1xVGA, 2xPCMCIA
    Post edited by Unknown User at 2010-06-14 21:59:46
  • 10 Komentara sorted by
  • Pogrešno ste me shvatili :) Kad budem smatrao da mi je potreban bolji laptop otići ću i kupiti ga bez velikih problema, mada me ne bi bilo sramota da nemam novca za bolji, ali jednostavno, za ovo što radim na njemu mi je sasvim dobar, da se bavim nekim poslom u kojem mi treba pravi stroj ili da igram igrice pa mi treba jaka grafička onda bi to i imao, a ovako zbog surfanja, excela, worda ili samo da bi bio u trendu i smatrao se vrijednijim zbog toga...

• nunu said: Pogrešno ste me shvatili Kad budem smatrao da mi je potreban bolji laptop otići ću i kupiti ga bez velikih problema, mada me ne bi bilo sramota da nemam novca za bolji, ali jednostavno, za ovo što radim na njemu mi je sasvim dobar, da se bavim nekim poslom u kojem mi treba pravi stroj ili da igram igrice pa mi treba jaka grafička onda bi to i imao, a ovako zbog surfanja, excela, worda ili samo da bi bio u trendu i smatrao se vrijednijim zbog toga...

svaka cast majstore, najsuvisliji post koji sam danas vidio na forumu!

Thanked by 1nunu
  • Nikakav odgovor :(
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Uspio, Jas 10.4.8 i win XP :)

• OMFG, di si tu ciglu od laptopa(bolje reći floortopa jer je tak debeli da da ga na pod staviš bi ti došao u visinu za rad) našao.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • Firma kupila prije 6 godina, ne namjeravaju još kupovat novi, a meni i ovaj dovoljan...

• nunu said: Firma kupila prije 6 godina

a koja je to firma?

iPhone 4 iOS 4.3
  • ajde snobovi, nema čovik za laptop i ajmo ga kamenovati... OMG nemaš najnoviji apple gadget i ne smiš se družiti s nama...

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB
  • Ma opce nije u tome bed. Pa ja doma imam mrcinu od desktopa s 600mHz CPU-om i radi na linuxu ko nikad. Dugo nisam takve laptope vidio.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
  • Naravno, cemu trositi novce ako ovo što imaš zadovoljava tvoje potrebe.

I f***in HATE vanilla.