Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• BAXA
  • leanabelle
  • dardam
  • songoku
  • pax0707
  • borostef
  • antevekic
  • dembow
  • DCH
  • luciferred
  • kinsif
  • Tomek585
  • Typo_PoLice
  • brankica27
  • ivanos2
  • Bernard
  • Tunte
  • Mladen1961
  • martinaborosic
  • JustBlaze

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
instalacija
  • imam instaliran osx 10.6.3 sve radi ok
    ali treba mi win 7 zbog nekih stvari...
    kako ga instalirati nakon što već imam osx a da ga ne brišem...
    imam već spremnu particiju....

pozdrav
    Post edited by Unknown User at 2010-06-14 20:07:13
  • 1 Komentar sorted by
  • stavi neki bootloader. ja koristim chameleon v2 i super je. ako imaš iatkos ili neku drugu distribuciju najjednostavnije je ići ponovno na instalaciju i onda u customize maknuti sve osim chameleona(i main system) i onda instalirati. tako sam ja napravio, ali nisam najiskusniji pa vjerovatno postoji drugačije i bolje riješenje
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)