"MoschuS" said:ovako marginaliziraju sve sto im trenutno ne donosi hrpu love.
"MoschuS" said:Luka ne za posebnu konferenciju ali mogli su potrositi 3minute vremena i na to.
"mr.ezrider" said:10/100/1000BASE-T Ethernet (RJ-45) interface with support for jumbo frames
ima Mac Mini a iMac nema
"Darko Kontin" said:Sve mi se cini da ce ovo biti prvi mini koju cu uzetisamo koji monitor uparit sa njim a da nije gadan ili skup kao cineme
"Darko Kontin" said:Hm kako ce bit racunalo na recepciji nisam ni razmisljao o necem drugom osim monitora. Ali vidis mogao bi i o nekom tvu razmislit pa ga zahaklat na zid
"^SuperUnknown^" said:Daljinac, pretpostavljam, (opet) nece dolazit u paketu?
"aramic" said:Ljudi,
napalio sam se da ovog minija spojim s telkačem (Panasonic plazma V10, 50'). Zanima me kak je riješeno snimanje programa - je li to izvedivo s minijem?
"ficho" said:Cijena je vise nego bezobrazna. Opet se polakomio APCOM. Uvijek su nabijali cijene Minijima, al ovo je vise nego previse. Al zato postoji Austrija i njihov edu popust + vracanje poreza i dobijes ga za manje od 5k kn i to odmah na rukeKod nas ce se vjerojatno morat i cekat tjednima
"mr.ezrider" said:i kod nas da imas (ima li?) taj edu popust i bez PDV'a bio bi ispod 5k kuna ..
"ficho" said:Nisam bas proucavao becnhmarke, al cak i ako nije po defaultu novi mini brzi, ima jacu grafiku sto realno uz OpenCL i pametno napisane aplikacije moze dat vece performanse od najjaceg starog Minija. Da ne spominjem 8 GB rama koji idu u novi...