Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• borostef
  • Hampy
  • maxus
  • nixa
  • mmike
  • metalni
  • e_FotografijaHr
  • iAnte
  • this charming man
  • loud_sight
  • DjBeNI
  • Edge
  • deimos
  • crashkdm
  • edifreak
  • ileo
  • th3ana
  • imaticx
  • penzo
  • MCblackie

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Macbook PRO + Cinema 24´ ili iMac 27`
  • u dilemi sam kao sto naslov kaze,

Nebavim se grafikom niti filmovima ono uobicajno sto mi treba je paralles radi xp-a te malo textmate kao i shell te ftp

Bitno mi je samo da mi "nestuca" kada je dignuta virtualka

Pucam na novi MB Pro 15` sa i5 ili i7

sta bi preporuciili ??? cijena mi nije bitna ionako ce morati ici kreda za pola iznosa :mrgreen:

Hvala na odogovorima
    Post edited by Unknown User at 2010-06-19 23:19:18
  • 3 Komentara sorted by
  • oprosti ali što će ti za tu namjenu cinema 24" ?!?!
    Ako baš moraš imati dodatni monitor ... onda neki vugaris kupi a ne cinemu koja btw precjenjena ionako.
    A osim toga ... ja bi mbp uzeo jer ga možeš i nosati okolo ... ;)
    poz
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Uzmi MBP zbog mobilnosti, ali uz nju ti definitivno ne treba Cinema. Ako ti fali rezolucije, nadoplati za veću rezoluciju na laptopu, što je daleko jeftinije od Cineme. Cinema je odličan monitor, no uz 15" MBP je IMHO nepotrebna.

Ako te žuljaju pare nadoplati još malo i uzmi i iMac 27" :D na kojeg isto možeš spojiti MBP-a.

E sad ovisi (nisi nam rekao) koliko ti je bitna mobilnost i jel ti se uopće isplati uzimati laptop. Ako ti je to računalo za doma onda još jedan plus za iMac je to što je odlično "obiteljsko" računalo.

MBP od 13" + iMac 27" bi možda isto bilo dobro rješenje. Ne da mi se sada računati koliko to sve skupa košta, no nije daleko od tvog budžeta, ako je suditi po tvojem pitanju).
  • Ja sam zamislio to ovako za ured znaci MB sa monitorom a za doma samo MB ili i doma neki jeftini monitor od 24`

mobilnost mi je bitna no imam sada vec 13`MB ali mi je premalen :mrgreen: pa bi ga mijenjao a i high-res grafika mi se nenormalno svidja na MB 15`
    nadam se da ce takva i biti na externim non apple monitorima