"tmilovan" said:Zanima me ima li još tko ovakav problem? Nakog upgrejda na iOS4 prestala je raditi 3g i edge konekcija (radi samo wifi). Riječ je o t-mobileovom iphoneu na t-mobileovoj mreži sa i150 paketom.
Probao sam "reset network settings", factory reset (reinstalaciju), paliti gasiti sve i svašta i bez rezultata. Počeo sam sumnjati da nešto nije u redu sa settingisima za t-mobile koji dolaze sa novim OS-om pa me zanima jesam li ja jedini koji ima ovakav problem ili nas ima više?
"tmilovan" said:Upalilo.
"tmilovan" said:Pa nemoguće da smo samo mi imali taj problem.
"Luka" said:[quote="tmilovan"]Zanima me ima li još tko ovakav problem? Nakog upgrejda na iOS4 prestala je raditi 3g i edge konekcija (radi samo wifi). Riječ je o t-mobileovom iphoneu na t-mobileovoj mreži sa i150 paketom.
Probao sam "reset network settings", factory reset (reinstalaciju), paliti gasiti sve i svašta i bez rezultata. Počeo sam sumnjati da nešto nije u redu sa settingisima za t-mobile koji dolaze sa novim OS-om pa me zanima jesam li ja jedini koji ima ovakav problem ili nas ima više?
"ficho" said:Ne bi trebalo imat, al moguce da je neki bug vezan uz to. Odes na unlockit.co.nz u Safariju na iPhoneu stavis custom APN "web.htgprs".
defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool TRUE
"C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
"songoku" said:Imam isti problem ali mi nece uopce otvori unlockit.co.nz, spojen sam na wireless i net radi.
Evo da ja podijelim moje iskustvo s navedenim problemom. Restorao sam svoj iPhone 3G na iOS4 i odlučio napraviti i jailbreak s redsn0w-om. Sve mi je prošlo u redu ali mi se kao i nekima ovdje pojavio problem s pristupom na internet kao i MMS-om, a i tethering mi je nestao iz izbornika. Uglavnom nakon tri četiri clean restora došao sam do zaključka da ukoliko se ide redoslijedom: restore-jailbreak-restore from backup, negdje dolazi do problema oko postavki za carrier odnosno pristup netu preko 3g-a i tada iTunes stalno javlja update carrier settings koji ne rješavaju ništa. Ali ako se ide redoslijedom: restore-restore from backup-jailbreak, tada tog problema nema.