Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• bojan.c
  • rubalba
  • ikdes1gn
  • mafijaš
  • Ivy
  • werfter
  • Braacic
  • shuffle
  • extremac
  • cdnm
  • skorpyon
  • gorila11
  • Bernard
  • kristina30
  • kico234
  • monotag

Tko je online (0)

Brisanje iTunes-a 9.2??
  • Dakle....želim staviti 4.0 na iphone i znam da mi treba iTunes 9.2. Ako napravim update iTunes-a na 9.2 znam da kasnije mogu obrisati tu verziju i instalirati stariju al me zanima dali cu imati problema sa svojim iphone-om s obzirom da imam jailbreak sa spiritom, ili će se sve od tog novog iTunes-a izbrisati zajedno s njim?

Dakle da pojednostavim, mogu li napraviti update itunesa na 9.2 samo da bi stavio 4.0 na iphone i nakon toga vratiti itunes na staru verziju bez daljnih posljedica?
    Post edited by Dottore at 2010-09-19 17:09:58
  • 4 Komentara sorted by
  • nisam siguran ali znam da mozes instalirati deepfreeze na komp i nakon restarta svi fajlovi koji su bili instalirati, bilo sta u registryu i sl. nece vise biti prisutni :D
    tako da deepfreeze ti je najbolja solucija. Kada si zavrsio sa restoreom iphona samo napravis restart, deepfreeze vrati sve u normalu te odmah nakon toga ga mozes uninstalirati.....
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • evo da još jednom pitam ovo, dali mogu instalirati itunes 9.2 i poslije ga izbrisati pa ponovno instalirati 9.1 bez straha za jailbreak sa spiritom
  • da, koristio sam i 9.1 i sad korisim 9.2 sa spiritom. A u cemu je razlika izmedu ta dva?
  • stvar je u tome što ja ne želim još na 4.0, želi ga samo isprobati i onda se vratit na 3.1.3 i biti u mogućnosti ponovno napraviti jailbreak sa spiritiom