Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• bojanjanjanin
  • bubi1
  • snekhr
  • Boro
  • frosty89
  • ileo
  • nonich
  • brunno.classe
  • calamityemily
  • papittovenga
  • rajko
  • Ilko21
  • srtwt
  • patrikp
  • djgagy
  • TCvetkovic
  • oki1993
  • ivanos2
  • juka28
  • catus69

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Bok svima, Mirza iz Hrv.Kostajnice ,studiram u zg.Imam iphone 3gs ali mi je trenutno na servisu kod t-mobilea.Izgleda da sam ga spalio sa externom baterijom iz Kine,tako mi je rekao serviser Grga.Već je kod njih 20 dana a još ništa mi ne javljaju pa se nadam da ću možda dobiti drugoga a ako ne onda ću si kupiti drugi iphone jer sam lud svo ovo vrijeme bez njega.To je postala ovisnost :) .Uglavnom me zanimaju sve novosti vezane za iphone pa sam se zato i prijavio ovdje.
    Post edited by Unknown User at 2010-06-23 10:17:30
  • 2 Komentara sorted by
  • Dobro došao ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Hvala! :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00