Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• ante08
  • krkljan
  • zabac
  • AndyBoy
  • pbaburic
  • marinkekac
  • apple99
  • Typo_PoLice
  • Zafarano
  • siiNke
  • ivanna_t
  • ikdes1gn
  • ellaa
  • pero
  • Ficek
  • struja
  • violetta
  • lajka
  • Skorpio
  • X Sync

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod Touch 2G - iOS 4 - iskustva, savjeti...
  • Evo otvaram novu temu, da se ne guzva u postovima sa iPhoneom.

Jos nisam napravio upgrade, pa me zanimaju iskustva onih koji su napravili. Da li se isplati praviti, da li je sporiji i da li radi sve OK
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:47:55
  • 12 Komentara sorted by
  • Definitivno je brzi po pitanju izlazenja iz aplikacija, ulazi u aplikacije istom brzinom kao i prije -_-
    Nemam MT jer imam MC model pa jos nema JB-a
    Ali sve u svemu,solidno radi i zadovoljan sam
    Ako se mene pita ovo je najbolji update do sada i k tome jos i besplatan.
    Sigurno updateaj, nemas nista za izgubit s obzirom da ti ne treba unlock
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • treba mi JB :)
  • a sto se ustvari dobiva sa OS4 na ipodu? Multitasking i wallpaper ne radi (po defaultu), jedino folderi i...?
  • ja vidim razliku u surfanju u safariju, to radi malo glade.
    sada bas i ne vidis razliku ali se treba cekat jos par dana za JB pa ces imat MT :mrgreen:
  • a ne znam, stalno se dvoumim, staviti il ne, ali ipak sam odlucio cekati. Prvo zbog toga sto i ako stavim multitasking, citao sam da bude dosta sporiji, da nije onako fluidan, a drugo, ne radi RoqyBT aplikacija jos :)
  • Treba stavit pa vidjet, ja cu stavit cim izade JB za MC model pa ti javim prve dojmove
  • Pa za korisnike iPoda mi *stvarno* nije jasno zasto ne bi updateali? OS radi bolje, brze, ispravljeni su svi poznati bugovi i uvedeni novi featurei... Sta ako ne radi multitasking i homescreen wallpaper? Bit ce hrpetina appova koja ce radit samo na 4.0 i jos veca hrpetina onih koji ce radit bolje i vise na 4.0. Nemojte otezavat i sebi i developerima nego napravite update.
  • ja sam jb ipod touch 2g i stavil multitasking. al ne preporučujem da ga se stavi, jer nakon 5-6 appova koje rade u pozadini dosta se osjeti da nema snage za normalan rad. i winterboard iz cydie ne radi
  • Jel imas MC model ili?

EDIT: da se bar moze vratiti na 3.1.3 (ako mi se ne svida), odmah bi probao OS 4
  • nema JB-a za MC model sada
  • "imaticx" said:
    Jel imas MC model ili?

EDIT: da se bar moze vratiti na 3.1.3 (ako mi se ne svida), odmah bi probao OS 4

imam MB model. slobodno updateaj na ios4...
  • ja imam MC, a treba mi JB. tako da jos nista od updatea