Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• SasaW
  • iVlad
  • Matea
  • Dottore
  • mkladaric
  • pech
  • glazZ
  • vanjichh
  • dpeji
  • imaticx
  • Gabi95
  • TataSinke
  • theoblak
  • Jose233
  • DCH
  • dkrt
  • Zoki_Zg
  • MacStarter
  • Skorpio
  • JustBlaze

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
WLAN problem
  • Imam jedan problem s bežičnim internetom. Od kad imam iMac (2009) spajam se bežično na internet i sve je bilo dobro do jučer kad su mi se stranice počele loadati jako sporo. Probao sam ugasiti AirPort, restartati komp, ugasiti pa upaliti WLAN na routeru, resetirati ruouter, ali ništa nije pomoglo.

E sad, da li je možda problem moj AirPort tj. antena u kompu ili je do njih, ja neznam pa dal mi možete reći kako da ja provjerim da li je meni na kompu sve u redu pa ako se pokaže da je da natrag njih zovem i pokušavam nešto dalje.

Hvala!

EDIT:
    Koristim Safari, ali sam probao i na Mozilli i tamo isto šteka.

Zvao sam ih u Amis i rekli su mi da im se čini da je s mojom konekcijom sve dobro.

OS X 10.5.8

Ako vam još što treba samo recite.
    Post edited by Unknown User at 2010-06-28 22:04:14
  • 3 Komentara sorted by
  • prvo mi pade napamet..el imas jos neki komp,ili od ortaka neki laptop..da probas cisto da vidis el sve ok sa mrezom.....nemoj sa mobilnim,mislim da nije bas 100% merodavno..... kad mi neki prijatelj ima neki problem..dignem na njegovom Pc-u neki Linux Live....i ako sve sljaka na njemu dobro,,onda vidim da je do kompa ......nadam se da ti je sa Mac-om..sve super....
    pozdrav
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    -iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
    -AppleTv2+JB...
  • Bio sam se čuo s jednim prijateljem i još se dogovaramo se da dođe s laptopom pa da ispro bamo s njim.

Hvala, javim kako je prošlo!
  • Evo danas se samo popravilo ... :/ ... valjda je nešto kod Amisa bilo.