Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Nessie
  • baka
  • demonic
  • therrlu
  • Mariobilll
  • dtopal13
  • SinkeSS
  • drZagorec
  • ileo
  • danijelklcom
  • AlkyKronick
  • leanabelle
  • nora
  • plejka
  • maxt
  • emmichaelis
  • mafijaš
  • X Sync
  • Ilija
  • ninja1204

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Hello!
  • Pozdrav ekipa!

Ja sam Ivan, živim u okolici Velike Gorice i sljedeći tjedan uzimam novi 3gs 16gb...

Na forum sam se rego zbog informacija koje su mi potrebne da bih sam obavio JB i ostale pizdraije na svom iPhoneu.
    Inace sam fan HTC i WMO uređaja, a ajfon uzimam jer me izade 498kn... Inace bi uzo HD2. Jbg!
    No nije važno! I ovako cemo se ugodno druziti! ;)

Pozdrav ljudovi i čitamo se!
    Post edited by Unknown User at 2010-06-28 00:43:25
  • 5 Komentara sorted by
  • S HTC i WMO na iPhone 3GS i iOS 4? Pa ti ces se preporodit :) Dobrodosao :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Heh, a nadam se!
    Navikao sam na WMO stalno ubacivat neke pizdarije, česte promjene "skuhanih" software-a, crackanih garmin mobile-a, igo-a, tom toma...
    Vidjet ćemo kako će to ići na ovome cudu! =)
  • Dobrodošao!

Ja sam prvi ajfon uzeo kad je izasao 3g i to slučajno jer mi se nudio tvornički otključan, star mjesec dana za smješne novce. i to je bilo to. promjenio sam 50-tak mobitela do sada (5 iphone-a), od toga 10-tak symbian i WM uređaja ali ajfon je ajfon. nisam neki zagriženi fan, imam 3g, da imam love kupio bi četvorku jer su naprosto uređaji i OS mrak.

brzo ces zaboravit WM, vjeruj! :D

PS. poznat mi je nick, jel se vrtiš po nekim moto forumima?
  • "Hrco" said:
    Dobrodošao!

Ja sam prvi ajfon uzeo kad je izasao 3g i to slučajno jer mi se nudio tvornički otključan, star mjesec dana za smješne novce. i to je bilo to. promjenio sam 50-tak mobitela do sada (5 iphone-a), od toga 10-tak symbian i WM uređaja ali ajfon je ajfon. nisam neki zagriženi fan, imam 3g, da imam love kupio bi četvorku jer su naprosto uređaji i OS mrak.

brzo ces zaboravit WM, vjeruj! :D

PS. poznat mi je nick, jel se vrtiš po nekim moto forumima?

Yep!
    Prilično sam aktivan na motori.hr, član sam MK WINNERS CROATIA i vozim ER6N =)

ma napiso sam ti i tam u temi da uzimam ajfon ;)
  • kawa i apple, nema bolje :D