Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• ileo
  • Primat
  • emanuel
  • rise
  • SFSoM
  • Jose233
  • violetta
  • adriaguide
  • DCH
  • sara
  • ivan_cis
  • ninja1204
  • Pandurantt
  • pbaburic
  • websinger
  • MadMax
  • eagleone
  • Ivy
  • Dodo
  • croalex

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Bok svima!!
  • Pozdrav svima! Ja sam slučajno naletio na ovaj sajt. Prije nekoliko dana mi se pokvario 5 godina stari laptop pa sad namjeravam kupiti novi. Čitao sam dosta o Macu i OSX-u i gledao na youtubu i mogu reći da mi djeluje super pogotovo kada ga usporedim s windowsima. Ako uspijem financijski to pokriti namjeravam uzeti novi macbook pro 13, pa bih ima dva pitanja za vas ( da, odma u prvom postu na forumu :) ).
    Prvo, da li bi taj osnovni model sa 2.4ghz procesorom ima problema sa 23inchnim full hd monitorom na koji bi mi bio doma spojen, i da li bi na njemu mogao vrtiti full hd filmove.
    Drugo, s obzirom da su u Hr stvarno skupi (barem meni) namjeravam se dogovoriti sa rođakom da mi ga donese iz Njemačke kad će dolaziti na ljetovanje. Ako ima neko ko zna njemački i možda putuje ili radi u njemačkoj, da mi preporuči neki s dućan gdje bi ga mogao jeftinije nabaviti, nešto kao što je m-computers u odnosu na apcom jeftiniji kod nas. svaka kuna je bitna. Ja sam za sad pronašao jedino apple.de.

Hvala unaprijed i nadam se da ću uskoro sudjelovati na forumu sa macbookom
    Post edited by Unknown User at 2010-07-02 12:47:11
  • 1 Komentar sorted by
  • DobroDosao ;)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00