Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• MarkoAF
  • bojan.c
  • wilson
  • deimos
  • mačak
  • sina
  • CooL
  • tome0330
  • Ivana555
  • aramic
  • tequin
  • Chelavy
  • nonich
  • extremac
  • andreicek
  • Nick
  • demonic
  • Milkyinki
  • Nik2407
  • Dr Beast

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
World Of Warcraft: Cataclysm beta
  • je krenula. dobio sam invite :D :D
    i odlicna stvar je dostupna i za Macove.
    Stoga, tko se prijavio (i tko igra WoW), čekirajte vaš battle.net account page :))
    Post edited by Unknown User at 2010-08-12 10:00:54
  • 2 Komentara sorted by
  • Imam proble.Instalirao sam wow na komp ,i htio sam to probati igrati.Nakon instalacije jos me trazio da skinem neke patcheve itd. i nakon sto sam i to skinuo pokrenuo sam wow koij me je onda trazio da otvorim racun na battle.com cini mi se pa sam i to napravio.Onda sam nakon sto sam pokrenuo igricu isao se tamo ulogirati sa tim podacima koje sam napravio na tom battleu i dobio sam poruku da nemogu igrat ,da ili imam krive podatke ili mi nije neki account attached negdje.Posto nikad nisam igrao wow niti nesto slicno sto bi zahtjevalo ovu vrstu instalacije odlucio sam da uninstaliram i obrisem tu igricu.Medjutim ne znam kako da to npravim.
    Pokusao sam ikonu wow odvuci u appcleaner ,ali nece je uopce otvoriti da bi je obrisao.

Kako da to napravim onda?Ako odvucem sve ikone koje imam za wow u trash da li ce se na taj nacin to onda obrisati i uninstalirati.?

U stavri kad otvorim appcleaner i kliknem pod app dolje na dnu postoji par wow foldera koje mogu chekirati i tako obrisati,medju njima je wow instaler ,pa ti patchevi itd.Da li ce se onda sve vezano za wow uninstalirati i obrisati s kompa?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • na battle.net kreiraš account s kojim ces se ulogiravati u sve novije blizzardove igrice: WoW, SC2 i nadolazeci Diablo 3.
    nakon sto se ulogiraš u battle.net moraš dodati svoj primjerak WoW igre u svoju battle.net bazu
    to radiš tako da u battle.netu odes na Account i sa desne strane imaš link Merge a World of Warcraft® Account
    klikneš to, uneseš CD key koji si dobio uz WoW i on ce ti se pojaviti u tvom battle.net sucelju
    ovako bi to trebalo izgledat:
    http://i293.photobucket.com/albums/mm58/Sharairi/screens.jpg

sad to mozes ugasiti, pokreneš wow, i ulogiras se isto onako kako se ulogiravaš u battle.net i igraš
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00