ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Padobranac, ajd procitaj temu od pocetka :roll:
Slazem se, potpuno sam se krivo izrazio, kao sto registarske plocice ili bilo koji dokument nije osobno vlasnistvo vec vlasnistvo drzave i dan ti je na koristenje tako i token.
No i dalje se ne slazem sa pricom da ako ne zelis dodatno placati, jedan moras vratiti. Kao sto si rekao ja sam taj uredaj dobio na koristenje jer sam potpisao koristenje usluge i dao sam i nekakvu naknadu za koristenje doticnog tokena. Ne vidim razloga zato bih morao ista dodatno platiti buduci da fizicki ne dobivam nikakav novi uredaj na koristenje, iphone je moj, a aplikacija besplatna, kao zele neka nju naplacuju, a neka mi ne neplacuju virtualni token koji fizicki ne postoji.
Ja imam aktivikacijski kljuc samo sto mi se nece spojiti na net nikako niti preko 3g niti wi-fi tako da mi nece proci aktivaciju
@zayzo - imaš li inače konekciju na net? provjeri koja usluga ti je ugovorena, možda unosiš aktivacijski kod za m-pbz
konekciju imama, ali jednostavno mi se nece spojiti. Jer vidim da mi se gore kod 3g nista ne desava kao inace kada sam na nekoj stanici. Znaci ako je mpbz onda to nije to? Jer sam to preko neta rjesio tj preko pbz365. To za iphone mogu samo u banci? Jer normalno te pita koji mobitel koristis bla bla bla i ako nema tvog mobitela u listi izaberes drugi proizvod
Aplikacija ima jedan veliki sigurnosni problem. Kad ju prvi puta pokreneš uneseš PIN, nakon toga zaključaš mobitel dok je app aktivna... kada opet otključaš mobitel (što može biti za par sati i to može napraviti netko drugi), aplikacija je potpuno opet potpuna aktivna bez da ponovno pita za PIN.
@zayzo - preko neta se može ugovoriti samo m-pbz koja još nije napravljena za iphone. ovo o čemu pričamo je m-token, zamjena za token ili čitač kartica, i može se ugovoriti samo u poslovnici.
@tomislav - zato je i bila uklonjena iz app storea na neko vrijeme, kad se otkrio taj bug. apdejtaj na najnoviju verziju.
Uredu hvala
dubazg said: @tomislav - zato je i bila uklonjena iz app storea na neko vrijeme, kad se otkrio taj bug. apdejtaj na najnoviju verziju.
Imam najnoviju verziju i ne zaključava se automatski.
meni se zaključava. pošalji mail s detaljnim opisom (koji mob, verzija FW i dr.) korisničkoj službi.
Jel bitno koji appstore se koristi? Ja ne vidim applikaciju i kad kliknem na link koji sam dobio u poruci javi samo ''your request could not be completed'' ...
poruka je nebitna, ne trebaš je ni otvarati. važan je aktivacijski ključ koji dobiješ u poslovnici. app se nalazi na hr app storeu. možda je i na američkom, nisam gledala. htjela sam ti linkati ali već drugi dan imam problema s internetom, neće mi se itunes spojiti na app store. uglavnom, ukucaj u tražilicu PBZ i naći ćeš app.
Jel ima netko ko je logiran na USA app store da pogleda dal je njemu vidljiva aplikacija. Kad upišem PBZ u tražilicu ne izbaci mi NIŠTA, a recimo vidim m-zabu...
Da, nema je na USA app storeu.
Ahh znači ipak u tom grmu leži zec... Tnx Tomislav! AJd sad jedno OT pitanje ako otvorim novi acc na hr app storu što se dešava sa starim aplikacijama kojih kod nas nema? Dal će se dat apdejtat ??
Da, samo se moraš logirati na taj account s kojim si ih skinuo.
Hahaha uradio i pomoglo ;)
dižem temu iz mrtvih ali imam problem i pitanje.. restorao sam iphone (3gs), dakle 5.1.1 sam restorao opet na 5.1.1, presao sam na drugog mobilnog operatera i u medjuvremenu mi se zablesirala pbz mtoken app... danas bio u banci, dobio novi aktivacijski kod, promjenio novi br. mobitela.. uglavnom, ne mogu aktivirati aplikaciju, nakon sto unesem aktivacijski kod i pin izbaci mi sljedecu gresku: -greška 30 - token je već aktiviran ili je neispravan iza te greške evo sljedece: greška-pogreška u komunikaciji, molimo provjerite internet postavke svog uredjaja ili izadjite iz aplikacije i pokusajte ponovo...
danas sam zvao pbz sluzbu, nemaju pojma.. opet sam restorao mob... i nece... help :(
Makni aplikaciju i onda je opet instaliraj, trebalo bi raditi.
jesam već više puta, ali ništa.. izgleda da ću morati u banku po token...
Skinuo sam si aplikaciju i trazi me aktivaciski kod pa me zanima gde se to nalazi? A imam i onaj njihov token!