Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• selma
  • Riki
  • violetta
  • emmichaelis
  • calamityemily
  • Gabi95
  • IIvor
  • Life_10
  • Matea
  • brunci
  • nix1001
  • Mariobilll
  • Febo
  • PUCKODJ
  • iOprema
  • iCroatiaa
  • dtopal13
  • panda
  • denis_osijek
  • Vlada11070

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
reinstall itunesa
  • Ovako da vam kazem.Unazad 2 do 3 dana sam imao 4 iphona 3 gs na koje sam stavljao ios4 tvornici update znaci preko itunesa.
    Radi se o tome da svaki je dosao do otprilike 70 posto i samo stoji na mjestu i nista se ne desava.
    E sad meni se sve cini da je problem u ituneima.Sad imam iyunes 9.2
    Ja sam razmislajo da itunese jednostavno obrisem i reinstaliram,ali me zanimalo sto ce mi se desit sa svim appovima i muzikom koja je na njima.Da li te stvari stoje ionako u nekim zasebnim folderima koje onda ne trebam obrisati ili sta.
    U biti kako da to napravim.
    Znaci jucer sam donio 3 gs koji je imao na sebi 3.1.3 obicni bez ikakvog jb niti icega i nije htio dalje od recimo 70 posto stavit ios 4.Jutros asm isto jedan donio 3 gs na kojem je bio 3.1.2 jb.an sa blackrainom i isto je trebao samo ios 4 staviti bez ikakvog jb itd,ali ista stvar se desila.I neki dan se to isto desilo i meni.
    Kako da u biti to napravim ili da li bi netko znao u cemu je u biti problem.
    Post edited by Unknown User at 2010-07-07 01:46:36
  • 1 Komentar sorted by
  • pa nemoj brisati nego samo napravi novi install pa ce popraviti ako se nesto zbrkalo.
    a stvari sa itunesa su ti u folderu /Users/username/Music
    pa si eventualno prebaci taj folder na neki hard vanjski iako mislim da ti brisanjem itunesa nece brisati i taj folder.
    http://support.apple.com/kb/ht1751
    podrobnije o backupu!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00