Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• TomTom
  • dale_cooper007
  • tomislav10
  • Febo
  • Skorpio
  • pax0707
  • chofizg
  • tkotikrivkristijan
  • Boom-Apps
  • icanic
  • Boro
  • gogsy7
  • dabiggie
  • Vanja VKTR
  • Braacic
  • tonik
  • loud_sight
  • tonci
  • flixoni
  • Ozi50

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
HP Compaq Presario CQ61-320EM
  • Evo na ovaj laptop pokušavam dignuti leoparda ali s nekim problemima. Prvi put kad sam instalirao iDeneb v1.3 radilo je, ali nisam imao drivere i rezoluciju nisam mogao namjestit, google-ao sam i tražio moguća rješenju za ovu moju grafulju ali izgleda da nema direktan driver, na iAtkos dvd-u ima jedan kext (ATI HD). Moja grafulja je ATI Radeon HD 4330. Jučer sam skinuo iAtkos v7 i poslije prve instalacije označio sam drivere koje sam trebao, iako nisam siguran da li rade, i označio sam taj ATI HD kext, instalacija je prošla odlično, ali poslije instalacije, chameleon v2 je bootao i kada treba prikazat desktop jednostavno se pojave neke bijele crte i onda se boje miješaju u tim crtama, u drugoj instalaciji nisam označio nikakav driver za grafulju i radi iste probleme. Čitao sam na nekim osx86 forumima da na sličnim konfiguracijama laptopa nemaju probleme kao ja.

Da li ima netko možda sličnu grafulju i da mu sustav radi normalno?
    Post edited by Unknown User at 2010-07-17 15:52:28
  • 1 Komentar sorted by
  • Poz

evo i mene zanima isto, s obzirom da i moj HP ima istu grafulju....

Lijep pozdrav

Brada1983
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Native Hackintosh (Core i3 540, Asus P7H55-M LX, Asus Nvidia ENGT450), MacBook Black 2,1