Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• triska
  • vasi
  • icanic
  • websinger
  • Dodo
  • take31
  • OpiumTea
  • gogsy7
  • mmike
  • Beast
  • _matija_
  • PeroZ
  • wired
  • weiss
  • zaki23
  • pbaburic
  • danijelklcom
  • and1v
  • ikikuinthenutz
  • jigMsaw

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Iphone 4 u VIPU..
  • sada dal tu to spada ili ne ali htio sam napisati što sam saznao..naime u VIPU imaju saznanja do kojih sam i ja došao da bi kroz neko vrijeme osim T-MOBILE I oni imali u ponudi NOVI IPHONE 4..tako da živi bili pa vidjeli..bilo bi to stvarno odlično i iskreno zanimaju me kakve će tarife kreirat? eto toliko od mene :D
    Post edited by Unknown User at 2010-07-19 10:36:57
  • 13 Komentara sorted by
  • Čisto sumnjam da će konkurencija sniziti cijene uređaja. Da je prava konkurencija, cijene razgovora, data prometa i roaminga bi bile puno niže.
  • o krasno, onda će ajfon imati cijela rvacka
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Vec se neko vrijeme suska o tome, al nista jos nije sluzbeno tako da se ne treba pre rano veselit ;)
  • "ficho" said:
    Vec se neko vrijeme suska o tome, al nista jos nije sluzbeno tako da se ne treba pre rano veselit ;)

je istina je,al imam par prijatelja koji rade sa prodajom i u administraciji tako da..drzimo palceve! :D
  • Ma imam i ja prijatelja u Vipnetu, al isto tako imam cinjenicu da u Njemackoj jos uvijek samo T-Mobile ima iPhone... Dok Francuska i UK imaju po defaultu otkljucane na svim operaterima, a istu stvar je najavila i hrpa drugih drzava :? Nece se T-Mobile tako lako odrec ekskluzive :(
  • "ficho" said:
    Ma imam i ja prijatelja u Vipnetu, al isto tako imam cinjenicu da u Njemackoj jos uvijek samo T-Mobile ima iPhone... Dok Francuska i UK imaju po defaultu otkljucane na svim operaterima, a istu stvar je najavila i hrpa drugih drzava :? Nece se T-Mobile tako lako odrec ekskluzive :(

znas zasto mislim da hoce..jer mi se čini da su ih zahebali u ovoj godini time što su stavili u ponudu BB STORM 2 dok ga sam VIP nije imao do prije dva tjedna a vodafone mreza ga je imala eksluzivno..vidjet ćemo mislim da su to sad žešće igre..
  • Ne vjerujem da to moze imat ikakve veze. Kog briga za BB Storm 2 koji se prodaje nekoliko desetaka tisuca puta manje od iPhonea :D
  • Baš sam gledao u VIP-u tarife i Sve za mene mi se čini za moje potrebe odlična. A sada samo treba čekati... :D
  • "therrlu" said:
    o krasno, onda će ajfon imati cijela rvacka

A ovak ga nema? :D

S jos jednim operaterom ce prije past broj jailbrejkanih iphoneova nego porast broj korisnika. Znam hrpu ljudi koji su ga jailbrejkali samo zato da mogu s njime na vip
  • Potpisujem svaku zdravu konkurenciju.
  • Smanjenje cijena uredjaja nece doci kako god da okrenes. Apple ima poprilicno "teske" uvijete koje svaki operater treba ispuniti. Jedino gdje se konkurencija moze klati na ovom polju su tarife, data prometi, acessories, hrpa hrpa marketinga i to je to.

• i ja zelim iphone4 na vipu, tako da se ne moram *ebavat s jailbrake.om na četvorci...

• "therrlu" said:
    o krasno, onda će ajfon imati cijela rvacka

Ionako ga vec svaki seljo ima, to je gotova stvar. Sad ce si ga mozda jos par normalnih ljudi moc priustit.