Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• ivicac1
  • mijat3108
  • ecvis17
  • junior
  • Ilija
  • elvis_zd
  • patrikp
  • TonySoprano
  • kristina30
  • icanic
  • Klaudio
  • wordpress2011
  • wired
  • ivanos2
  • Mico
  • theoblak
  • TataSinke
  • judgedredd
  • ninja1204
  • Pandurantt

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Buci buci, za topic me povuci :)
  • Pozdrav svima, dolazim iz ZG-a i odlucio sam se preobratit na Mac vjeru u potpunosti :)
    Jedan od jacih razloga je iPhone development...

Nemam jos Mac (narucen i placen, cekam iStyle da zaprimi robu i isporuci :)). Uskoro ponosni tata iMac bebaca i7 27" 2.8 quad, 2TB HDD, 16GB RAM-a.
    Od ostalih Apple proizvoda koristim iPhone 3GS 32GB i razmisljam o 4G-u koji ce najvjerojatnije past u moje ruke ako iduce ljeto otperjam malo prema zapadu na ekskurziju.

Inace se bavim web developmentom na win, microsoft orijentiran (jbga, od neceg covjek mora zivjet) :)

Imam 24 god, volim sve sto vole mladi i kako to vec ide u predstavljanjima. Planiram biti aktian clan, imam hrpu pitanja jer tek prelazim ali ne planiram samo pitat vec i doprinjet ako ikako mogu i znam.

Jos jednom veliki pozdrav svima & have a nice day :)

P.S.
    Da regao sam se prije ohoho vremena da vas citam ali evo sad napokon i ja cu se moci aktivnije ukljucit u diskusiju samo da stigne stroj :)
    Post edited by Unknown User at 2010-07-15 09:57:16
  • 7 Komentara sorted by
  • Dobrodošao na MacKorisnik :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     iMac | iPad | iPhone
  • dobrodošao ;)
  • Dobrodošao
  • Hvala svima :)
  • Welcome :) nego sto si razvijajo na win? Imas neke projekte za pokazat i tako malo? ;)
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Darko Kontin" said:
    Welcome :) nego sto si razvijajo na win? Imas neke projekte za pokazat i tako malo? ;)

+1 ;)

Također dobrodošao na forum!
    Games dont make people violent, lag does.
  • "Darko Kontin" said:
    Welcome :) nego sto si razvijajo na win? Imas neke projekte za pokazat i tako malo? ;)

Nazalost nista trebutno za pokazat, u zadnje skoro 2 god sve sto sam razvio pokriveno je sa NDA, tako da ne mogu ni pricat ni pokazat (intermi webovi, cms razvoj, custom kontrole...) :) sto sam razvio prije to je vec obsolete i nije za showcase jer su to vecinom bilo botovi za cheatanje na ogameu i slicnim igricama ovako za ekipu i moj neki gust (win app/distributed applications, kakp god ti draze). S tim da je to
    sad vec obsolete i nemam to u source controlu. Pitaj Boga gdje je to.

Skuzio sam da ima ovdje i topica gdje ljudi prezentiraju neki svoj rad tako da u buducem druzenju bit ce showcase ili u topicu ako se dotice iphone/mac razvoja ili u sig-u ako nema veze sa appleom.

Hvala jos jednom na dobrodoslici :)