"Ozzy13" said:Da li se može instaliranjem aplikacija ili prčkanjem po softwareu nešto zeznuti da je iphone za paciti poslije toga, ili se uvijek može retorati na početnu verziju. Hvala.
"Ozzy13" said:Hvala luka, mene sada zanimaju prvo igrice, nemem niti jednu na iphonu.
Odgonetnuo sam kao se stavljaju slike na albume, uplodanja muzike, video i slika preko iTunesa, ali nikako da odgonetnem kak se skidaju igre.
Trebam neki program za to?
Trebam biti prijavljen na Edge?
Ima koji step-by-step za nove korisnike?
Hvala.
Sve 3rd party aplikacije i igre se distribuiraju preko dva package sistema, prvi je Installer, koji dolazi predinstaliran kod većine otključanih i jailbreakanih telefona
"Ozzy13" said:Je moguće skinut igricu za iphone preko interneta na komp, pa onda to prebacit na iphone?
I u slučaju da nije jailbreakan bude igra radila?
Piše da je verzija 1.1.3 (4A93), gdje piše ili se vidi ako je jailbeakan ?
"lebron" said:nemoj ni pokusavati preko egea jer je to skupo. jednostavno preko wifi-a skidaj koliko hoćeš do mile volje
"Luka" said:[quote="lebron"]nemoj ni pokusavati preko egea jer je to skupo. jednostavno preko wifi-a skidaj koliko hoćeš do mile volje
"lebron" said:[quote="Luka"][quote="lebron"]nemoj ni pokusavati preko egea jer je to skupo. jednostavno preko wifi-a skidaj koliko hoćeš do mile volje
"Jupi" said:Luka, povecaj font titla za FAQ.
Ljudi izgleda ne vide citati.![]()
"Ozzy13" said:Spojio sam se na net i installer mi javlja ta ima update.
Mogu updateti bez straha da će se nešto zakočiti, pošto sam ja još na verziji 1.1.3. ?
Hvala.
"Ozzy13" said:Kada u folder koji imam sa slikama stavim nove slike i onda sinc-am s iphoneom preko itunesa, podupla mi folder sa slikama.
Kako se može sredit da ne kopira isti folder dva puta, nego da u taj isti umetne samo one slike koje sam stavio nove.
Hvala.
"Darko" said:To ti baš i nije kako bi trebalo biti....kod punjenja obično je znak munje....a kada se napuni onda je utičnica prikazana u bateriji. i nakon toga bi ti i baterija trebala biti cijela zelena.
"john_st" said:neznan zašto san ja infiša da triba WIFI![]()
evo ovdje sam gledao kako tip otključava novi iPhone 1.1.4. http://www.youtube.com/watch?v=_tbBa-HCwqE
samo on je odabrao opciju sve odjednom. jel to preporučljivo ili ipak posebno sve?
"john_st" said:ma brzina mi je tu najmanje bitnaako treba neka traje pola dana, samo da prođe bez hickupa
![]()
znači ovim redom :
1.) unlock
2.) activate
3.) jailbreak
"john_st" said:Stigla BEBA!
Međutim, problemi... Spojio Dock sa Macbookom, umetnuo iPhone unutra i postupio kao u gornjem Youtube filmiću. U iTunesima odabrao Cancel na registraciju sa AT&T pa zatim quitao iTunes, pa još quitao i iTunesHelper. Pokrenuo Ziphone. Poslušao Luku i prvo otišao na Advanced i odabrao Unlock. Krenulo glatko i bilo gotovo prije rečenih 1'55". Zatim iz oneclick opcija odabrao Jailbrake&Activate i isto bez greške prošlo i isto trajalo kraće od rečenih 1'32". (bar se meni tako činilo, nisam gledao na sat, ali pari mi se da je prošlo relativno brzo).
I kao iPod radi. Syncao sa iTunesima, prebacio muzike pokrenuo radi. No prvi problem je tu. Ne rade mi oba zvučnika jednakom snagom. Lijevi radi 100% desni 1% ili nikako. Kad pojačam do kraja, zvuk malo krči. Spojim slušalice i jedna radi druga ne. Možda je do sluja, na poslu su mi druge pa ću ih probat naknadno. (pašu li uopće bilo koje sluje na iPhone?)
Krenuo isključiti EDGE kao u savjetu broj 5 međutim, imam samo 3 opcije kad odaberem Settings/General/Network a to su VPN, Wi-Fi te Data Roaming. Pod VPN settings stavio pod Server DISABLED i Account DISABLED. Jel to to ili ...?
I kao kruna svega zadnja stvar. Ubacim karticu od Tele2 i prepozna da treba PIN. i prepozna ako unesem krivi PIN. Unesem pravi PIN međutim ne mogu nikoga nazvat. Ista stvar sa karticom od T-Mobile-a. Aaaaaaaaaargh!!! Šta sad?
Verzija je 1.1. (4A102) a pod Network mi veli Not Available i za jednu i drugu karticu.
Krenulo glatko i bilo gotovo prije rečenih 1'55"
"Luka" said:Ajmo po redu, ovako :
Ovo je znak da unlock nije prošao, probaj pnovo, pretpostavljam da je ziphone 3.0 u pitanju?
"Luka" said:Drugo, iphone ima samo 1 zvučniklijevi je zvučnik desni je mikrofon, slušalice si trebao dobiti sa iPhone-om i trebao bi imati stereo zvuk u njima, a to što krči je vjerojatno do kvalitete pjesme odnosno equilizer postvka iPoda ( probaj se sa tim poigrati) Edge settings dobiješ samo kad je kartica unutra i aktivna.
"FichoM" said:Da vas pitam, kupio sam napokon iPhone, treba mi doći u ponedjeljak ujutro,
brat mi poslao video, vidio sam da u glavnom izborniku ima CYDIA, pa me zanima nešto više o tome, vidio sam da je to neka alternativa instaleru!??
1. Gdje je najbolje skinuti aplikacija (igrice, itd.)?
Sve 3rd party aplikacije se distribuiraju preko dva pacage sistema, prvi je Installer, koji dolazi predinstaliran kod većine otključanih i jailbreakanih telefona. Sve igre i aplikacije možeš naći tamo, mogu se dodavati i liste novih aplikacija dodavanje alternativnih lista u sources Installera. Cydia je drugi packet management program koji je više specijaliziran za alate i aplikacije koji služe recimo za developement novih aplikacija, specijalizirane mrežne programe za recimo mrežnu analizu poput nmap, ngrep, rsynca itd. U 5 mjesecu u rad će biti pušten i AppStore, što je Appleov službeni repozitorij aplikacija i igara napravljenih pomoću SDK.
"Marko" said:Ako je riječ o 1.1.1 kako napravim update na 1.1.4, preko iTunesa ili preko one restore IPSW file?
4. Kako se stavljaju slike albuma kod pjesama?
To se radi direktno u iTunesima, covere od albuma možete skinuti automatski ukoliko imate iTunes Store account, ili ručno pomoću specijaliziranih programa poput Art Get, Cover i slično ( za Mac OS X) odnosno ručno dodavanje u Artwork
"FichoM" said:Evo još jedno moje pitanje...4. Kako se stavljaju slike albuma kod pjesama?
To se radi direktno u iTunesima, covere od albuma možete skinuti automatski ukoliko imate iTunes Store account, ili ručno pomoću specijaliziranih programa poput Art Get, Cover i slično ( za Mac OS X) odnosno ručno dodavanje u Artwork
- bi li mogao netko malo bolje ovo objasniti, koristim windowsXP, pa me zanima koji program mi treba, jel radi to automatski ili manualno...
Hvala unaprijed na odgovorima;)
"Luka" said:[quote="FichoM"]Evo još jedno moje pitanje...4. Kako se stavljaju slike albuma kod pjesama?
- bi li mogao netko malo bolje ovo objasniti, koristim windowsXP, pa me zanima koji program mi treba, jel radi to automatski ili manualno...
Hvala unaprijed na odgovorima;)