Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• aravnic
  • AdoSel
  • mack666
  • big_mac
  • emanuel
  • dannyded
  • AlkyKronick
  • lajka
  • monotag
  • MadMax
  • deYo
  • lorena
  • sasha
  • metalni
  • panda
  • prcela
  • iVar
  • micho0305
  • torik
  • ivaninho

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
neke od ikona na docku mi cudno izgledaju?
  • Znaci zanimalo me zasto mi se to desava s nekim ikonama u docku i izgledaju cudno.Ispod cu stavit link na screenshota jedne od ikona koja mi tak cudno izgleda.Zanima me da li je to normalno ili sta je vec?

http://img80.imageshack.us/img80/2329/s ... 1at941.png

obratite pozornost na ikonu od vlc-a ,a isto tako mi izgleda i ikona od itunesa
    Post edited by Unknown User at 2010-07-22 10:00:40
  • 4 Komentara sorted by
  • Od VLCa ti je ikona u premaloj rezoluciji pa ju taj magnify efekt pixelizira. A za itunes ne znam zasto ti je takva ikona jer apple obicno za svoje ikone ponudi sve rezolucije. Si mjenjao rucno mozda ikone?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • Pa ne sjecam se da sam ista radio rucno.Kako bi to mogao onda postelati?
  • A ne znam onda za iTunese... A rucno imas programa za majenjanje docka, icona i sl. Sad se ne mogu sjetiti kak se zove onaj najpopularniji pa ti pogledam kad doma dodem
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • "Darko Kontin" said:
    A ne znam onda za iTunese... A rucno imas programa za majenjanje docka, icona i sl. Sad se ne mogu sjetiti kak se zove onaj najpopularniji pa ti pogledam kad doma dodem

http://www.panic.com/candybar/