Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• shuffle
  • take31
  • rak21
  • jabuka_lover
  • Febo
  • bsevo
  • icce
  • aladin
  • Dom031
  • dtopal13
  • ozzbozz
  • nizg
  • Hampy
  • obscured by clouds
  • alexiaco2
  • bignjato
  • BAXA
  • luciferred
  • papittovenga
  • deimos

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Flipboard [iPad app]
  • Flipboard, zanimljiva aplikacija koja omogućuje praćenje Twitter i Facebook postova u obliku magazina. Koliko sam uspio isprobati u jedan dan Flipboard je vrlo brz, izgleda jako lijepo naročito "okretanje" stranica, funkcionira odlično u portrait i landscape položaju. Logiranje na facebook i twitter nije uspjelo iz prve zbog preopterećenosti ali nakon par pokušaja sve radi ok. Za sada postoji ograničenje na samo 9 kategorija koje se može pratiti ali to bi se trebalo promijeniti sa vremenom.

Aplikacija je besplatna.
    http://itunes.apple.com/hr/app/flipboar ... 01284?mt=8

All things digital recenzija:
    http://bit.ly/bCkdhf

Kratki promo video:

Malo duži video gdje CEO Flipboarda detaljnije prikazuje aplikaciju:

Post edited by Dottore at 2010-08-25 12:29:08
     iMac | iPad | iPhone
  • 3 Komentara sorted by
  • super app!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • prejaka aplikacija....sta ste nasli dobroga za pratiti?neke hrv?

• dižem temu. dakle, Flipboard je od nedavno dostupan i za iphone i ovih dana se privikavam na njega. sama aplikacija je zanimljiva, no ono što mi smeta je twitter feed i prikazivanje pravih imena na TL umjesto uobičajenih nickova. tako imam osjećaj kao da nisam na "svom" TL nego sam upala u tuđi. jel netko našao način kako se to promijeni? jer ja bome ne mogu naći :/