Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• MonoKulen
  • maki1
  • TonySoprano
  • TataSinke
  • cromen
  • danijelp
  • Braacic
  • TiaRhea
  • macaksb
  • ecvis17
  • Jimi Hendrix
  • X Sync
  • Dalmit
  • maxt
  • bsevo
  • baka
  • ivana1989
  • ivan_cis
  • iOprema
  • sbogadi

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Hackintosh - navedena konfiguracija??
  • Zanima me dali je moguce staviti OS X na sljedeću konfiguraciju(i ako je koji).

Motherboard: Gigabyte GA-EP31-DS3L
    CPU: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz
    GPU: PCI Gigabyte Radeon HD 3650
    Wireless Network Card: Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card

Hvala unaprijed
    Post edited by Unknown User at 2010-08-04 09:11:58
  • 6 Komentara sorted by
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Znaci mogu najnoviji OS X staviti bez problema na svoje racunalo. Nece trebati nikakvog dodatnog znanja, tj. dali instalacija ide kao i za win ili ima nekakvih caka.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • "tpecek" said:
    Znaci mogu najnoviji OS X staviti bez problema na svoje racunalo. Nece trebati nikakvog dodatnog znanja, tj. dali instalacija ide kao i za win ili ima nekakvih caka.

...krivo :D
  • "tpecek" said:
    Znaci mogu najnoviji OS X staviti bez problema na svoje racunalo. Nece trebati nikakvog dodatnog znanja, tj. dali instalacija ide kao i za win ili ima nekakvih caka.

Ne ide kao za win jednostavno zato sto su win napravljeni da idu na svako racunalo dok je OSX napravljen za Appleova racunala i tu je razlika. Tebi to moze raditi ali vrlo vjerojatno ces morati prckati po tome a i kad proradi to nije to. Necu ni spominjati da je vrlo velika sansa da ti sve ode u pm prilikom slijedeceg sistemskog updatea. Ako se kuzis u to i zelis jednostavno malo isprobati OSX probaj ali ako to misils ozbiljno koristit zaboravi ;)
  • ako se odlučiš za instalaciju mislim da ti je najbolje par dana dobro proguglati o tome! a onda ljepo na neki čisti i neovisni hard probati instalirati OSX!
  • Prije nego li krenes instaliravati hackintosha, da ti pridodam svoje iskustvo ! :D

Uglavnom, imam fino Intel Core Duo... GeForce 9600GT... Asus P5K-SE maticna... itd... i radio sam na instalaciji ravno 4 dana !
    Izgubio sam mnogo zivaca, izgubio sam jedno 20 kuna na DVDe :D jerbo sam skinuo sve moguce proklete hackirane verzije no sa jednom sam bio uspjesan !

Skinuo sam iAtkos 10.6.3 SNOW leopard i mogu ti reci da mi radi XXXXX puta bolje na kompu nego frendu na MACbooku :D

Uglavnom, prije nego li krenes u akciju, dobro pogledaj kako ti se driveri zoveju za pojedini HARDWARE... od procesora do zvucne, mrezne, misa, tipkovnice, itd...
    Kada to sve fino zapishes, onda tek kreni u akciju !
    Jer ako ces napravit kao ja, gdje nisam tocno znao sta da izaberem, jednostavno sam 4 puta morao reinstalirati kako bi mi radilo na kraju sve !

TAKO DA, GOOD LUCK and HAVE FUN :D

ako ce bit ikakvih pizdarija, javi se slobodno !