Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• Riki
  • Tunte
  • SkiSan
  • loud_sight
  • DjBeNI
  • ford
  • ellaa
  • dtopal13
  • gorila11
  • markoni
  • Žarko
  • Ivana555
  • Luka
  • Wikiboo
  • GoldenBrown
  • VeL1303
  • iVar
  • deanmilisic
  • luxx
  • Nick

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPod Touch 2G 8Gb MC - restore i sync
  • Imam dva pitanja o ipod touch, 8 gb, 2nd gen, mc model

1. Imam 3.1.3 firmware i htio bih napraviti restore jer se dosta gluposti nakupilo i usporen je malo. Ali iTunes mi nedozvoljava restore na 3.1.3, nego na 4.0. Nemam spremljen SSH za 3.1.3 (nikad mi cydia to nije ni ponudila). Jel moguce kako napraviti restore?

2. Restore iz prvog pitanja bih napravio zato sto kad pravim sync, tj. kad zavrsi, ona traka gore se zamrzne i tako stoji 10-15 sekundi. Prije dok je ipod bio "svjez", tj. odmah na pocetku i nakon nekog vremena kad sam napravio restore, to se nije dogadalo. Ali sad uz appove, to se vrijeme cak i povecava. Zasto se tako zamrzava?
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:51:44
  • 2 Komentara sorted by
  • Zasto bi htio restorat na stariju verziju softvera?! Restoraj na 4.0 i nemoj vracat backup, uredaj ce ti bit ko nov.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Citao sam malo apple support forum. Tamo bi svi vratili na 3.1.3, jer ima dosta problema sa ipod touchom 2 gen. (spor je, rusi se app store i safari), neke zahtjevnije igre se ruse... ima dosta

npr. ovo http://discussions.apple.com/thread.jsp ... &tstart=15 (procitati sve :) )
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00