Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• nikolina
  • Shinobi
  • marinkekac
  • and1v
  • kovacevic031
  • ssapa
  • krkljan
  • cule901
  • Vlada11070
  • lejla
  • DomagojH76
  • zake
  • mafijaš
  • kinsif
  • Salko
  • maxt

Tko je online (2)

Program za pregledavanje fotki
  • Molim savjet! Koji program za pregledavanje fotograija za Mac je zgodan i jednostavan? Na PC-u sam najviše radio s ACDSee i na njega se navikao. Ima verzija za Mac, ali u Beta fazi i još k tome mi nešto ne radi zadnjih dana. iPhoto mi se ne sviđa jer duplira fotke kad radi svoj library, a osim toga nema onako jednostavan tree kao ACDSee nego pravi neki svoj. Hvala.
    Post edited by Unknown User at 2010-08-11 21:31:12
  • 3 Komentara sorted by
  • Xee
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

Xee

Potpis :)
    MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • said:

Molim savjet! Koji program za pregledavanje fotograija za Mac je zgodan i jednostavan? Na PC-u sam najviše radio s ACDSee i na njega se navikao. Ima verzija za Mac, ali u Beta fazi i još k tome mi nešto ne radi zadnjih dana. iPhoto mi se ne sviđa jer duplira fotke kad radi svoj library, a osim toga nema onako jednostavan tree kao ACDSee nego pravi neki svoj. Hvala.

Ne duplira, već radi prewiew od 300-ak kb ( zavisi od slike i aparata) za iLife. On (iPhoto) radi skroz na druoj logici šta se tiće sortiranja, organiziranja i pregledavanja slika. Treba malo navike... ;)