Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6489)

• DCH
  • mario_kevic
  • bignjato
  • DanijelMpower
  • GemahenLahen
  • Ivan Soad
  • oki1993
  • Tomek585
  • mmike
  • Shinobi
  • Boom-Apps
  • Hrco
  • aladin
  • apple99
  • boriskr
  • micro
  • Monk3
  • dtopal13
  • Kikachica
  • plejka

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
beach ball of ?
  • Ovako ,zanima me da li j e to normalno da se meni eto pa po par puta na dan zna pojavit onaj okrugli sareni krug koji vrti.Recimo radim nesto na kompu ,na netu,pa odem otvorim jedan program, pa drugi ,pa ovo ono i nekad mi se zna ono izmedju prebacibvanja u neki drugi program i pokretanja u njemu recimo transfer slika ili necega i ono poajvi se taj krug na par sekundi pa nesta ne itd.

Da li je to normalno.?

24 inch,3.06.nvidia gs8800,4 gb
    Post edited by Unknown User at 2010-08-10 17:07:45
  • 7 Komentara sorted by
  • To je normalno. Nešto kao kod Windowsa onaj pješčani sat. Kad komp intenzivnije radi onda se zna uključiti. 8-)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ok Skorpio maan.
    A recimo kad odem u onaj activity monitor i recimo app.koja mi ne odgovara forsano quitam ili quitam ,to je isto normalno.

To je onda kao na windozama task manager?
  • Da.
    MacPro1,1 | MacPro2,1 | HackPro3,1 | MacMini G4 | iPhone 4 32 GB 4.2
  • Tako je ali ako neku aplikaciju cesto moras force quitat onda ipak nesto nije uredu ;)
  • Znaci da ako neku moram cesto quitat da je vjerojatno problem najprije u toj aplikaciji.
  • Da, o kojem appu se radi?
  • Pa recimo Fugu me tak zna zajeb.