ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 @Brane111: ako ti se zuri, imat cu ih ja dan nakon sto budu pusteni u prodaju.
@Phantom_Lord: nema teoretske sanse da 720p kamera stane u iPod touch bez podebljanja uredaja. VGA video-only kamera, kao na zadnjem iPodu nano mi se cini kao logicnije rjesenje. A sad oce ubacit jos jednu malo bolju (2-3 Mpx) sa zadnje strane, vidjet cemo.
@Brane111: ako ti se zuri, imat cu ih ja dan nakon sto budu pusteni u prodaju.
ljudi jel ima kakvih informacija kada ipod dolazi u HRV
Zanima me može li ovo oštetiti iPod: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320579421611&Category=124270&_trkparms=algo=LVI&its=I&otn=2#ht_820wt_911
Ne dava mi se baš 250Kn za obični pretvarač...
X Sync said: Ne dava mi se baš 250Kn za obični pretvarač...
u tmobileu je 150, za iphone, ali je ista stvar
Na Apcomu 250. Nego, ovo je 20Kn, može li obični pretvarač spržiti iPod?
Kupio sam na ebayu za nekih 3$ punjac, kao sto normalni mobiteli imaju. Znaci, utikac i kabel i radio je savrseno na ipodu. Nisam ga prodao sa ipodom, nadam se da ce raditi na iPhone 4
Neke novosti kada dolazi u apcom ili ovako općenito u hrv???
Uzeo si onaj od 20Kn pretvarač... Nego, kad će SwitchEasy dobiti case-ove za 4?
dosao je u apcom, jel se mora platiti postarina kad salju pauzecem ?
Jel vrijedi garancija iz Engleske ovdje?
Evo u apcomu je 32Gb model 2400kn sto i nije tako puno ako se uzme da je u americi 300$ ( u europi 300eura )... Jos samo da dode iPhone 4 :)
Moram priznat da su cijene novih iPoda u APCOMu ok, cak je shuffle par kn jeftiniji nego u EU :)
cijene su super ;), upravo si mislim jedan naruciti.
ipod touch ili iphone 4 hmmm....pitanje je sad
X Sync said: Jel vrijedi garancija iz Engleske ovdje?
^^ Može li netko odgovoriti? Ako ne, platim 200kn više ovdje i imam garanciju. :/
Vrijedi, svi prijenosni Apple uredaji osim iPhonea imaju worldwide garanciju.
Super. Uštedio sam si 200kn. :). Hvala.
a kada ce i hoceli uopste izlaziti punjac za ipod touch 4g
Nema još Ipoda u Apcomu, nema ih još nigdje u Europi. Zvao sam danas Apcom i rekli su mi da skupljaju narudžbe.
jel itko nabavio novi ipod touch
Meni u nedjelju navečer dolazi. Kupljen u Londonu u nekom retail dućanu, nije Apple Store, tamo nemaju niti jednog. Plaćen je prije 4-5 dana, preuzet danas popodne, a dolazi mi u nedjelju navečer. (Sve mi je to jedan čovjek napravio, a on dolazi iz Londona u nedjelju)
Ja sam nabavio u Trstu u Bip Computersu 64 gb. :-)
Imali su samo par komada, ja sam rezervirao telefonski prije tjedan dana. Uredjaj je odlican, ekran stvarno dobar, ima hd kameru... Jedina zamjerka je na fotografijama, imaju manje od 1 megapiksela... Platio sam ga 409 €.
Da li si kupio kakav case za njega i zaštitu za ekran?
Naručio si s eBaya par jeftinih caseova... Budem vidio jel valjaju išta pa dam link. ;)
Ja sam kupio u Media Marktu u Grazu Belkin-ov case, jedini koji su imali. Koštao je 25€, malo puno, ali je stvarno dobar.
Screen protector nisam uzimao, još nisam siguran da li da ga uopće stavljam...
Meni je bome zao sto ga odma nisam zastitio odazada i sprijeda, vec ima par crtica. Guli se taj oleophobic screen coating za popiiii.
ja sam svaki ipod do sad (osim prvog kojeg sam imao) otraga zaštitio nekako jer se grebe ko vrag taj chrome. ekrani su od stakla pa se manje grebu, tj oleophobic coating se grebe... naprijed screen shield, a otraga neki skin ili nesto tako :)
sta je to oleophobic coating
Premaz stakla da se manje primaju otisci prstiju, tj. masnoca opcenito.
ajde stavite neke fotke i video snimke da usporedimo s iphoneom
to sam vidio na netu, al ne kuzim kak se to moze ljustit, ja sam imo touch 3g pa je sve bilo ok
Touch 3. generacije nije imao taj premaz.
lol, pa taj apple je poceo radit fkt onda sranja uređaje (nekvalitetne)
Meni je sve u redu osim što mi chrome iza ima par sitnih ogrebotina.
kolko vam traje baterija s obzirom na 3g ako ste ga imali
edit: ipod touch 4 nema 512rama ko iphone 4 nego 256 kao prosla ganeracija ipoda i ne koristi IPS tehnologiju za kvalitetu ekrana, Steve nije nista o tome rekao na konferenciji
Baterija je isto smanjena..Ima dosta nedostataka u odnosu na iPhone nema 3G,GPS,dakako nije mob nije isti Retina display kao na iPhone 4 i ram je zadržan na 256mb.
Za 3000Kn jeftiniji uređaj, što ste očekivali?
pa sve je to ok, al onda su mogli bar rec, a ne kao ipod touch 4 = iphone 4 bez telefona
Nije rekao da je to, nego da ga zovu, "iPhone without a phone" te "Contract free iPhone".
Manjak IPSa se primjeti tek npr, da ti igraš igru, sjedi jedna osoba s tvoje desne strane, i onda još jedna osoba poslije te, ta druga osoba će vidjeti malo poremećene boje, dok ova odmah do tebe će vidjeti normalno kao i ti.
U vezi RAMa, meni niti jednom još nije zatrzao, niti u igrama poput Epic Citadela.
Baterija, traje mi dan 1/2 do 2 dana.
GPS mi ne fali, ne znam kad sam uopće Maps otvorio, 3G isto tako, imam WiFi svuda gdje izlazim.
a kolko ti traje ako igras intenzivno
Sa skoro punom baterijom, oko 4 sata. Igre je baš drainaju. Ostalo skroz sitno troši.
Ima i prednosti nad Iphone-om, nevjerovatno je tanak... :-)
ajde neka netko proba u isto vrijeme upalit vise zahtjevnih igrica pa da vidi kako se ponasa ipod, neka otvara 1 po 1 da vidi kolko ih moze otvorit a da se ne gubi na brzini rada, tj. na usporavanju trenutne igre, i jos me brine onaj premaz kaj se ljusti, ne kuzim kak je to moguce, dal se to moze reklamirat